teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,290
- 66
Biraz kendimi toparlıyayımBekliyoruz.![]()
![]()

Biraz kendimi toparlıyayımBekliyoruz.![]()
![]()

,bu arada gerçekten buldum kırık bir laptop 950ye de vermişti bir başkası ama almadım tabii,çünkü emreye sordum "abim kasa aynı ama girişleri uymaz alma" demişti 
pi sayasısında mı? ney orda biyerde kalmıştık neyse boşver gitsin tekrar aramıza hoşgeldin ..emmiEeee,nerede kalmıştım ,unuttum![]()
Hoşbulduk sevgili denysmih6 ?pi sayasısında mı? ney orda biyerde kalmıştık neyse boşver gitsin tekrar aramıza hoşgeldin ..emmi![]()
Senin ekran büyük herhalde ,benim ekran 15'' ,forum o kadar kocaman görünmüyorYok mu bi çay ısmarlayan koca forumda ?

Valla abi yaa koca forumda bir çay ısmarlayan çıkmadı ? eeeeyyySenin ekran büyük herhalde ,benim ekran 15'' ,forum o kadar kocaman görünmüyor![]()

Doğru diyosun abi bir de kaçak çay fırlatır bize neme lazımÖyle şeyler yazma,sonra çayları atar kafamıza taaaaaa Adana'dan ,neme lazımmm ,değil miSota
![]()

Sen yeter ki gel abi bende halis muhlis Rize çayı var, kimse fırlatmadı kendi paramlan aldımGerçi bende bisiklet kaskı var ,evde bile onunla oturuyorum artık,neme lazım ,hem böyle şeyleri bir dahaSota nın aklına sokma,yoksa gelmeyeyim yanına
![]()