teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bir ara bişeyler yazarım sonraSen yeter ki gel abi bende halis muhlis Rize çayı var, kimse fırlatmadı kendi paramlan aldım
Bir ara bişeyler yazarım sonraSen yeter ki gel abi bende halis muhlis Rize çayı var, kimse fırlatmadı kendi paramlan aldım
Okudumfıkralara göz atmayı unutmayın dostlar bu gecelik bu kadar herkese hayırlı pazarlar
Bende sizi nerden hatırlıyorum diyorum. Dvbsat'tan olduğunu şimdi çözdüm.fıkralara göz atmayı unutmayın dostlar bu gecelik bu kadar herkese hayırlı pazarlar
Bende sizi nerden hatırlıyorum diyorum. Dvbsat'tan olduğunu şimdi çözdüm.
Koşu değilmiş ,yürüyüşe çıkmış ,o sırada da yan komşular da balkonda oturuyorlarmış,tam da önlerinde olmuş ,kişi birden yığılmış,hatta küt diye ses gelince ışık tutmuş bahçe tarafına da öyle görmüş.Sıcaklarda koşu yapmak bu aralar hele çok riskli. Dikkat etmek ve bolca su tüketmek lazım.
İnsanlık böyle insanlar olmasa zaten bitti bitecek.Koşu değilmiş ,yürüyüşe çıkmış ,o sırada da yan komşular da balkonda oturuyorlarmış,tam da önlerinde olmuş ,kişi birden yığılmış,hatta küt diye ses gelince ışık tutmuş bahçe tarafına da öyle görmüş.
Aslında böyle durumda tek başına yürüş -koşu yapılacaksa mutlaka açık renk giymeli insan ki belli olsun,ben tam balkondan dışarı bakacak şekilde oturduğumdan hayal meyal gördüm düşerken,ama komşu sağolsun hemen alakadar olmuş
Güzel tarafı kişi bu gün (yani dün) uğramış teşekkür etmiş necatiye
Evet ,katılıyorum ,zaten genelde 50 yaş ve üstlerinde var genelde,bir de onların eğittiği çocuklarındaİnsanlık böyle insanlar olmasa zaten bitti bitecek.
Koşu değilmiş ,yürüyüşe çıkmış ,o sırada da yan komşular da balkonda oturuyorlarmış,tam da önlerinde olmuş ,kişi birden yığılmış,hatta küt diye ses gelince ışık tutmuş bahçe tarafına da öyle görmüş.
Aslında böyle durumda tek başına yürüş -koşu yapılacaksa mutlaka açık renk giymeli insan ki belli olsun,ben tam balkondan dışarı bakacak şekilde oturduğumdan hayal meyal gördüm düşerken,ama komşu sağolsun hemen alakadar olmuş
Güzel tarafı kişi bu gün (yani dün) uğramış teşekkür etmiş necatiye
kurucu üyesi olduğum forumumuza,da gelip güzel paylaşımlar yapabilirsinizBenim de üye olduğum bir kaç uydu forumunda daha üye osmanke arkadaş.Ben oralardan tanıyorum.
kurucu üyesi olduğum forumumuza,da gelip güzel paylaşımlar yapabilirsinizBende sizi nerden hatırlıyorum diyorum. Dvbsat'tan olduğunu şimdi çözdüm.