Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
7-8 dakika önce kaldırımda birisi yere düşmüştü,hemen 112 aradım ve adres verdim,hemen aramışlar bende önce,öyle dedi çıkan kişi,tabii adresi teyit ettikten sonra.Ambulans geldi ve baya ilgilendiler ve arayan kişiyi de gördüm çünkü 5 litrelik su getirdi yanında,yan apartmandaki (olayın olduğu apt. önü) komşum ,beni görünce balkonda ,bağırarak "ben aradım alattin bey " dedi.Allah şifa versin ,umarım kötü bir şey yoktur,sanırım gece yürüyüşü yapan bir kişi.Hastane bize yakın,ambulans geri geri gitti hastaneye.Yazayım istedim buradan,bu vesile ile tüm acil çalışanlarına kucak dolusu sevgiler. ?
Yarın komşudan öğrenirim durumu.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sıcaklarda koşu yapmak bu aralar hele çok riskli. Dikkat etmek ve bolca su tüketmek lazım.
Koşu değilmiş ,yürüyüşe çıkmış ,o sırada da yan komşular da balkonda oturuyorlarmış,tam da önlerinde olmuş ,kişi birden yığılmış,hatta küt diye ses gelince ışık tutmuş bahçe tarafına da öyle görmüş.
Aslında böyle durumda tek başına yürüş -koşu yapılacaksa mutlaka açık renk giymeli insan ki belli olsun,ben tam balkondan dışarı bakacak şekilde oturduğumdan hayal meyal gördüm düşerken,ama komşu sağolsun hemen alakadar olmuş :ok
Güzel tarafı kişi bu gün (yani dün) uğramış teşekkür etmiş necatiye :ok

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Koşu değilmiş ,yürüyüşe çıkmış ,o sırada da yan komşular da balkonda oturuyorlarmış,tam da önlerinde olmuş ,kişi birden yığılmış,hatta küt diye ses gelince ışık tutmuş bahçe tarafına da öyle görmüş.
Aslında böyle durumda tek başına yürüş -koşu yapılacaksa mutlaka açık renk giymeli insan ki belli olsun,ben tam balkondan dışarı bakacak şekilde oturduğumdan hayal meyal gördüm düşerken,ama komşu sağolsun hemen alakadar olmuş :ok
İnsanlık böyle insanlar olmasa zaten bitti bitecek.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,276
63
Bu sıcaklardan önce devamlı iki günde bir sıkı tempolu yürüyüş yapıyordum.Şimdi bu günlerde havanın çok sıcak olması nedeniyle ara verdim.Böyle havalarda dikkat etmek gerekiyor,uzmanlar da bu sıcaklarda ağır spor yapmayın diyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hanım tığ işi videosu izliyor,ben,malum forum gece bekçisi :haha
Biraz önce çekildi,saat 02:57 gibi.

forumm.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu arada gece düşen kişiyi işte böyle gördüm,panjurun altından ,karşımız yol zaten.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,173
60
Benim de üye olduğum bir kaç uydu forumunda daha üye osmanke arkadaş.Ben oralardan tanıyorum.
kurucu üyesi olduğum forumumuza,da gelip güzel paylaşımlar yapabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende sizi nerden hatırlıyorum diyorum. Dvbsat'tan olduğunu şimdi çözdüm.
kurucu üyesi olduğum forumumuza,da gelip güzel paylaşımlar yapabilirsiniz

Geri
Üst Alt