teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hiç sorma ,ama ne maceralar, bir ara anlatırım buradaMacera dolu Alaattin abim
Hiç sorma ,ama ne maceralar, bir ara anlatırım buradaMacera dolu Alaattin abim
Dur bir şifre çözücü bulayım ahmet ,yazdığını çözmek için lazım olduGececen o işi pc işini çözümüzsün.
Sıra bizde
O yıllar milat değildi ismi,zaten kimse de bilmiyordu, parmakla gösteriliyordu ,1 ,2 ,4 diyeAhanda the emmi gelmiş ? Tüm donanımıyla birlikte.. Yıl 124 milattan sonra değil mi? ?
Daha eski tekerleğin icadına kadar gel.Ahanda the emmi gelmiş ? Tüm donanımıyla birlikte.. Yıl 124 milattan sonra değil mi? ?
sıkıntı yok emmi key veririz.Dur bir şifre çözücü bulayım ahmet ,yazdığını çözmek için lazım oldu
Bir mb230'a erişme konusu geçiyordu siz gitmeden önce, pek anlamasam da ilgimi çekmişti T TommyData mb230 a android tv olan yazılım kurulabilir gibi bir şey söylemişti hatta ama siz olmayınca devamı gelmedi diye hatırlıyorum. Bir yerlerden başlamak için tavsiyem olsun buda.Eeee,nerede kalmıştım ,unuttum
Teşekkür ederim sevgili Horizon707, konuya bakayım gerçi elimi ayağımı biraz çektim bu işlerden ama kenarda bulunsunSayın teraspy hoşgeldiniz, foruma döndüğünüzü görünce mutlu oldum. Artık foruma bir canlılık gelir, belki ben pek uğramadığımdan ancak biraz fazla sakin buralar siz olmayınca.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir mb230'a erişme konusu geçiyordu siz gitmeden önce, pek anlamasam da ilgimi çekmişti T TommyData mb230 a android tv olan yazılım kurulabilir gibi bir şey söylemişti hatta ama siz olmayınca devamı gelmedi diye hatırlıyorum. Bir yerlerden başlamak için tavsiyem olsun buda.
here we go again for the newer mb2xx boards
Astra var ama değil mi ,19 derecedeki ,yarın oradan frekans vereyim :ok Bende kablo var ve oscam zaten orada calismiyor.Ben sadece sistemi anlamaya calisiyorum,sifreli kanallarla alakam yok.Su anda deneme imkanim yok ama görüntüyü ekrana aktarmak samsung daki gibi kanal taratip kanal...tavsiyeforumu.com
Doğru doğruYanlış mı görüyorum ?
Teşekkür ederim sevgili akrep2018 ,son 3 aydır Buca'da dolandım durdum,ev bakmıştık oralardan ama sonra vazgeçtikSn@teraspy emmi forum olarak merakta bıraktın bizi. Hoş geldin
Laptop hikayesi ...
Çok yakında tavsiyeforumu'da