teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,956
- 65
Forum kurallarını herkese kapatmışsınızkurucu üyesi olduğum forumumuza,da gelip güzel paylaşımlar yapabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![Gülümseme :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/emojione/smile.png)
![ok :ok :ok](/styles/tf/smile/ok.gif)
![tavsiye-220.png](https://resim.tavsiyeforumu.com/images/tavsiye-220.png)
Forum kurallarını herkese kapatmışsınızkurucu üyesi olduğum forumumuza,da gelip güzel paylaşımlar yapabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tabii benim görüşümdürForum kurallarını herkese kapatmışsınız,olmamış ,dışarıdan gelen okumalı kuralları,ona göre üye olmalı ,sadece üyelere açık olması bence hata
![]()
Tam bir modern aile saadeti olmuş emmiHanım tığ işi videosu izliyor,ben,malum forum gece bekçisi
Biraz önce çekildi,saat 02:57 gibi.
![]()
İnan ben düğünden gelmeden hanım uyumaz beni beklerdi,bunu hep belirttim,kaçta gelirsem geleyim ayaktaydı, tam 17 yılTam bir modern aile saadeti olmuş emmi
Belli bir yaştan sonra çok da duymak iyi değil zaten bazı şeymeri duymamak gerekBu arada kulaklarımın da iyi duymadığını belirteyim ,çünkü kabinler tam arkamdaydı ,250w![]()
Aslında uzay çağı çocuğu onlar ,Z ,M değil bana göre ,bilmedikleri bir şey yok,biz 4 yaşındaki arkadaşın torununa cevap vermek için dört döndüğümüzü biliyorum,ne desek diye düşündük durduk,4 yaşında daha mübarek ,öyle şeyler soruyordu ki ,sonunda mustafa (babası) , " alo dedeyi bırak şimdi al şu telefonu" dediBelli bir yaştan sonra çok da duymak iyi değil zaten bazı şeymeri duymamak gerek
Ne güzel 17 yıl gece gündüz beklemiş şimdi nerde öyle bizi Z kuşağı bitirecek gibi gözüküyor tiktok lanet gibi çöktü ülkemize saçma sapan insanlar ünlü olmuş binlercee küçük çocukta o saçma insanların özentisi peki bu çocuklar yarın anne-baba olduklarında ne olacak???
geleceğimiz karanlık![]()
Tabii benim görüşümdür![]()
Forum kurallarını herkese kapatmışsınız,olmamış ,dışarıdan gelen okumalı kuralları,ona göre üye olmalı ,sadece üyelere açık olması bence hata
![]()
Ben onu demedimMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum açmak sorun değil olur olmaz yorumlar yapılıyor altına sadece okuyup beğenseler sorun yok ilgisiz şeyler yazılıyor ondan dolayı bende kapatmak zorunda kaldım bilginize.
ben cevaplara kapattım ancak diğer dostumuz forum sahibi olan karakus dostumuz yapmış onu ben kendisini bilgilendiririm açar inşallah zaten hemen her forum,da olan kurallar geçerli.Ben onu demedim
Açma zaten,ama foruma kim girerse girsin okumalıı kuralları ,siz okumayı gizli yapmışsınız![]()
Elbette iyi olur ,her forumda aynıdır ama ,belki sizde bizden farklı bir kural olabilir ,veya hiç forum kültürü almamış kişi "bakayım neymiş kurallar" dediğinde görmesi lazım,gizli olunca ,okumak için üye olmak gerekiyor.ben cevaplara kapattım ancak diğer dostumuz forum sahibi olan karakus dostumuz yapmış onu ben kendisini bilgilendiririm açar inşallah zaten hemen her forum,da olan kurallar geçerli.??