Ama söz Ardahan'da beraberiz bekle beniiiiiDua et ,ben Afyona gelemedim ,elimden kaçtınız ,izmirin acısını çıkartırdım![]()
Ama söz Ardahan'da beraberiz bekle beniiiiiDua et ,ben Afyona gelemedim ,elimden kaçtınız ,izmirin acısını çıkartırdım![]()
Termosa çayları doldur ,karışmam ,belki tekno da gelir ,ama adem,ahmet ,by_trol,umut gelmezAma söz Ardahan'da beraberiz bekle beniiiii
ardahan hakkari şemdinliye yakın ben gelirimTermosa çayları doldur ,karışmam ,belki tekno da gelir ,ama adem,ahmet ,by_trol,umut gelmez
Umut zaten Samsunda buluşamıyor daha![]()
Ondan dedim zaten ,sanırım oradan da Muş geçeceğiz ,fiko "abi illa senin arabayla gidelim,otomatik vites seniki" diyor ,bakalım,nasipardahan hakkari şemdinliye yakın ben gelirim![]()
niye manuel vitesli araba gidemiyormuOndan dedim zaten ,sanırım oradan da Muş geçeceğiz ,fiko "abi illa senin arabayla gidelim,otomatik vites seniki" diyor ,bakalım,nasip![]()
Gitmez mi ,otomatikte ,bir elde kahve içe içe gidiliyor ya ,ondanmışniye manuel vitesli araba gidemiyormu![]()
ben çay içerimGitmez mi ,otomatikte ,bir elde kahve içe içe gidiliyor ya ,ondanmış![]()
Termosa çayları doldur ,karışmam ,belki tekno da gelir ,ama adem,ahmet ,by_trol,umut gelmez
Umut zaten Samsunda buluşamıyor daha![]()
Eee, biliyorum senin çay içtiğini ,baştan yazdım zaten "not" gibi ,"Termosa çayları doldur" diyeben çay içerim![]()
Sen kendi arabanla gel o zaman ,benim arabada sigara yasak ,mola da olsa ,koku arabama bulaşır
"da" ayrı yazılır...
Ya, veli ,bir dur ,teknoyu arabayla gelmeye teşfik ediyordum ,şimdi gelmez artık"da" ayrı yazılır...![]()