Ama söz Ardahan'da beraberiz bekle beniiiiiDua et ,ben Afyona gelemedim ,elimden kaçtınız ,izmirin acısını çıkartırdım
Ama söz Ardahan'da beraberiz bekle beniiiiiDua et ,ben Afyona gelemedim ,elimden kaçtınız ,izmirin acısını çıkartırdım
Termosa çayları doldur ,karışmam ,belki tekno da gelir ,ama adem,ahmet ,by_trol,umut gelmezAma söz Ardahan'da beraberiz bekle beniiiii
ardahan hakkari şemdinliye yakın ben gelirimTermosa çayları doldur ,karışmam ,belki tekno da gelir ,ama adem,ahmet ,by_trol,umut gelmez
Umut zaten Samsunda buluşamıyor daha
Ondan dedim zaten ,sanırım oradan da Muş geçeceğiz ,fiko "abi illa senin arabayla gidelim,otomatik vites seniki" diyor ,bakalım,nasipardahan hakkari şemdinliye yakın ben gelirim
niye manuel vitesli araba gidemiyormuOndan dedim zaten ,sanırım oradan da Muş geçeceğiz ,fiko "abi illa senin arabayla gidelim,otomatik vites seniki" diyor ,bakalım,nasip
Gitmez mi ,otomatikte ,bir elde kahve içe içe gidiliyor ya ,ondanmışniye manuel vitesli araba gidemiyormu
ben çay içerimGitmez mi ,otomatikte ,bir elde kahve içe içe gidiliyor ya ,ondanmış
Termosa çayları doldur ,karışmam ,belki tekno da gelir ,ama adem,ahmet ,by_trol,umut gelmez
Umut zaten Samsunda buluşamıyor daha
Eee, biliyorum senin çay içtiğini ,baştan yazdım zaten "not" gibi ,"Termosa çayları doldur" diyeben çay içerim
Ya, veli ,bir dur ,teknoyu arabayla gelmeye teşfik ediyordum ,şimdi gelmez artık"da" ayrı yazılır...