tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Vardır bi bildiğin ?????Tabii,ama önce arkadaşlardan izin almalıyım ,çünkü her şeyi yazma demişlerdi bana ,en azından olayın diğer kahramanından izin almalıyım
Vardır bi bildiğin ?????Tabii,ama önce arkadaşlardan izin almalıyım ,çünkü her şeyi yazma demişlerdi bana ,en azından olayın diğer kahramanından izin almalıyım
Hımm, daha test aşamasında gibi ,güzel olmuşsusehrihaber.com
Mobil sürüm eklenmeli yada mobil uyumlu tema kullanılmalı.Hımm, daha test aşamasında gibi ,güzel olmuş
Heh iyi rahatladım bende çıkmadan Vedatank abime yazılım paylaşıyordum rahatladım hadi iyi geceler ?Geldim geldim
Sonunda bu hale geldin mi ,
E seni bekliyorum ne yapayım ? gitmeden bı sana ve yengeme kocaman bir selam vereyim hal hatır soralım dedimSonunda bu hale geldin mi ,
Dua et ,ben Afyona gelemedim ,elimden kaçtınız ,izmirin acısını çıkartırdımAydın dan sonra İzmir var ona göre ? gerçi geçen İzmir servisinde beraberdik dimi ?Herkese Selamlar...
İstanbul'dan herkese selamlar, Sayın Adem Helvacı'nın youtube kanalından sık sık duyduğum tavsiyeforumu'nu okumak; varsa bir bildiğim tavsiyelerde paylaşabilmek amacıyla aranıza katıldım. Bilgisini mezara götürmektense, içtenlikle herkesle paylaşan gönlü geniş herkesten Allah razı olsun...tavsiyeforumu.com
Domestos anlamadı muhabbetimi ? ben her yerdeyim