Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Aranıza girmek gibi olmasın abi ama yazım yanlışlarını da es geçemiyorum, huyum kurusun...Ya, veli ,bir dur ,teknoyu arabayla gelmeye teşfik ediyordum ,şimdi gelmez artık![]()

Aranıza girmek gibi olmasın abi ama yazım yanlışlarını da es geçemiyorum, huyum kurusun...Ya, veli ,bir dur ,teknoyu arabayla gelmeye teşfik ediyordum ,şimdi gelmez artık![]()
Gir gir ,sende mazda varAranıza girmek gibi olmasın abi ama yazım yanlışlarını da es geçemiyorum, huyum kurusun...![]()
bagaj giderim olmaz mıSen kendi arabanla gel o zaman ,benim arabada sigara yasak ,mola da olsa ,koku arabama bulaşır![]()
Eee,şimdi, ne varOlur olur...
Mazda, beni bırakalı 3 yıl oldu abi...
Chewrolet AveoEee,şimdi, ne var![]()
Hımmm, o zaman sen öne geçersin ,biz seni takip ederizChewrolet Aveo
Frenleriniz sağlamsa, olabilir tabi...Hımmm, o zaman sen öne geçersin ,biz seni takip ederiz![]()
Evet ,hem de "öyle uzun bir yoldayız ?" kiHayırlı yolculuklar uzun yola gidiyorsunuz herhalde![]()
sizde benim gibi sürüyorsunuz sanirim,11 senedir fren balatalari degismedi orjinali üstünde daha,beni arkadan tutsalar dururum zaten
sizde benim gibi sürüyorsunuz sanirim,11 senedir fren balatalari degismedi orjinali üstünde daha![]()
Evet ,hem de "öyle uzun bir yoldayız ?" ki![]()