Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Aranıza girmek gibi olmasın abi ama yazım yanlışlarını da es geçemiyorum, huyum kurusun...Ya, veli ,bir dur ,teknoyu arabayla gelmeye teşfik ediyordum ,şimdi gelmez artık
Aranıza girmek gibi olmasın abi ama yazım yanlışlarını da es geçemiyorum, huyum kurusun...Ya, veli ,bir dur ,teknoyu arabayla gelmeye teşfik ediyordum ,şimdi gelmez artık
Gir gir ,sende mazda var ,seni takip ederiz ben zaten en arkadan gelirim fiko ileAranıza girmek gibi olmasın abi ama yazım yanlışlarını da es geçemiyorum, huyum kurusun...
bagaj giderim olmaz mıSen kendi arabanla gel o zaman ,benim arabada sigara yasak ,mola da olsa ,koku arabama bulaşır
Eee,şimdi, ne varOlur olur...
Mazda, beni bırakalı 3 yıl oldu abi...
Chewrolet AveoEee,şimdi, ne var
Hımmm, o zaman sen öne geçersin ,biz seni takip ederizChewrolet Aveo
Frenleriniz sağlamsa, olabilir tabi...Hımmm, o zaman sen öne geçersin ,biz seni takip ederiz
Evet ,hem de "öyle uzun bir yoldayız ?" kiHayırlı yolculuklar uzun yola gidiyorsunuz herhalde
sizde benim gibi sürüyorsunuz sanirim,11 senedir fren balatalari degismedi orjinali üstünde daha,beni arkadan tutsalar dururum zaten
sizde benim gibi sürüyorsunuz sanirim,11 senedir fren balatalari degismedi orjinali üstünde daha
Evet ,hem de "öyle uzun bir yoldayız ?" ki