teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,119
- 65
İnşallah sevgili tarıkBekliyoruz o zaman![]()

İnşallah sevgili tarıkBekliyoruz o zaman![]()
Bu gün maşallah yasak olmasına rağmen partiye katılmışsın
Ne yasalar ne yasaklar ????Bu gün maşallah yasak olmasına rağmen partiye katılmışsın![]()
Tvde gördüm zaten seni,elinde foto makina foto çekiyordun ha bireNe yasalar ne yasaklar ????
5 lirayla başlayıp 50 liraya taksimde turist avlıyorum ?Tvde gördüm zaten seni,elinde foto makina foto çekiyordun ha bire![]()
Ucuz yav,5-50 TL arası olurmu ,dollars 8 TL,bari 10 dollars de de olsun bitsin,turiste de günah5 lirayla başlayıp 50 liraya taksimde turist avlıyorum ?
Gel birlikte tokatlayalım abi ışık var sende ????Ucuz yav,5-50 TL arası olurmu ,dollars 8 TL,bari 10 dollars de de olsun bitsin,turiste de günah![]()
Yasak var ,çalgıcılar İstanbul'a giremezmişGel birlikte tokatlayalım abi ışık var sende ????
İnsan kaçakçılığına da el atacağız demekki artık ?Yasak var ,çalgıcılar İstanbul'a giremezmiş![]()
Tüh köşeyi dönme planı suya düştü. Sizde İzmir de çalışmalara başlayın sonraYasak var ,çalgıcılar İstanbul'a giremezmiş![]()
Şubeleştirelim bir de tabii ??Tüh köşeyi dönme planı suya düştü. Sizde İzmir de çalışmalara başlayın sonratarık uğur ile de çalışmalara başlarsınız
![]()
Aman dikkat bizim sözde haber kuruluşları internet üzerinden organize suç çetesi yakaladık diye haber yaparsa biteriz.İnsan kaçakçılığına da el atacağız demekki artık ?
Bu gece alıp götürecekler bizi ???
Banim suçum yok ,aha bu ikisi suçluAman dikkat bizim sözde haber kuruluşları internet üzerinden organize suç çetesi yakaladık diye haber yaparsa biteriz.