Allah korumuş, hisli hayvanmış sizin karakafa. Yalnız insan yermiş sevimli ))tarık uğur ,işte bizim karakafa
Asıl küçük köpekten korkulur aslında onlar daha psikopat oluyor. Büyük köpekler nedense genelde ağırbaşlı, sakin olur insanın yanında; belki gerçekten istese adamı yiyebileceğini bildiği için özgüven vardırAllah korumuş, hisli hayvanmış sizin karakafa. Yalnız insan yermiş sevimli ))
Geçenlerde arkadaşımı ziyarete gittim, kapıda dikkat köpek var tabelası var biraz çekinerek bahçe kapısını açınca bu üç yaramaz ile karşılaştım... Küçük oldukları için oyun istiyorlar ama yaradılış gereği yabancı olduğum için bana saldırmaları gerektiğini düşünüyorlar ama diş geçiremiyorlar, onlar pes edip kaçana kadar üçüyle oynadım...Asıl küçük köpekten korkulur aslında onlar daha psikopat oluyor. Büyük köpekler nedense genelde ağırbaşlı, sakin olur insanın yanında; belki gerçekten istese adamı yiyebileceğini bildiği için özgüven vardır
Yazmayı unutmuşum, yavruları sahiplenmek isteyen olursa yardımcı olurum. Yer; Muğla KöyceğizGeçenlerde arkadaşımı ziyarete gittim, kapıda dikkat köpek var tabelası var biraz çekinerek bahçe kapısını açınca bu üç yaramaz ile karşılaştım... Küçük oldukları için oyun istiyorlar ama yaradılış gereği yabancı olduğum için bana saldırmaları gerektiğini düşünüyorlar ama diş geçiremiyorlar, onlar pes edip kaçana kadar üçüyle oynadım...
Evet ,o günden beri hanım mutlaka köpeklere yemek biriktirir ,dondurucuya koyar,bazen 4 dondurma kabı,bazen 5 dondurma kabı ,hatta virüs öncesi ablalarından kemikleri toplar gelirdi,hoppa dondurucuyaAllah korumuş, hisli hayvanmış sizin karakafa. Yalnız insan yermiş sevimli ))
Felaket hayvanlar,biz beslerdik bekarken hatta kayınpeder de beslemişti , 2 alman kurdu vardı rahmetli kayınpederde ,sorma ,bizimkiler av köpeği idiKöpekler çok sadık ve hisli hayvanlar.Anlamak dinlemek lazım.
Hırsız evi soymadan önce bir tane ufaklık vardı ,her motorda-traktörde arkasından koşardı ,havlaya havlaya, işte oncağızı önce zehirlemiş,sonra bizim evi soymuş.Asıl küçük köpekten korkulur aslında onlar daha psikopat oluyor. Büyük köpekler nedense genelde ağırbaşlı, sakin olur insanın yanında; belki gerçekten istese adamı yiyebileceğini bildiği için özgüven vardır
Asıl küçük köpekten korkulur aslında onlar daha psikopat oluyor. Büyük köpekler nedense genelde ağırbaşlı, sakin olur insanın yanında; belki gerçekten istese adamı yiyebileceğini bildiği için özgüven vardır
enikler ?Geçenlerde arkadaşımı ziyarete gittim, kapıda dikkat köpek var tabelası var biraz çekinerek bahçe kapısını açınca bu üç yaramaz ile karşılaştım... Küçük oldukları için oyun istiyorlar ama yaradılış gereği yabancı olduğum için bana saldırmaları gerektiğini düşünüyorlar ama diş geçiremiyorlar, onlar pes edip kaçana kadar üçüyle oynadım...
Çok uzun ömürlü olmuyo be abi..Evet ,o günden beri hanım mutlaka köpeklere yemek biriktirir ,dondurucuya koyar,bazen 4 dondurma kabı,bazen 5 dondurma kabı ,hatta virüs öncesi ablalarından kemikleri toplar gelirdi,hoppa dondurucuya
Karakafa sanırım yaşlılıktan öldü ,hanıma sordum şimdi nasıl öldü diye "inan hatırlamıyorum alo" dedi.
Felaket hayvanlar,biz beslerdik bekarken hatta kayınpeder de beslemişti , 2 alman kurdu vardı rahmetli kayınpederde ,sorma ,bizimkiler av köpeği idi
Hırsız evi soymadan önce bir tane ufaklık vardı ,her motorda-traktörde arkasından koşardı ,havlaya havlaya, işte oncağızı önce zehirlemiş,sonra bizim evi soymuş.
Ama resmen felaket oluyorlar ,aşağıdaki fotoda ,önde olan "püskül" ,arkadaki "fıstık" ,isimleri öyle ,püskül maalesef süt kamyonunun altında kalmış ,ağır yaralı olarak veterinere götürmüşler ama kurtulamamış ,diğeri işte hırsızın zehirlediği fıstık.Çok uzun ömürlü olmuyo be abi..