teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İnşallah sevgili tarıkBekliyoruz o zaman
İnşallah sevgili tarıkBekliyoruz o zaman
Bu gün maşallah yasak olmasına rağmen partiye katılmışsın
Ne yasalar ne yasaklar ????Bu gün maşallah yasak olmasına rağmen partiye katılmışsın
Tvde gördüm zaten seni,elinde foto makina foto çekiyordun ha bireNe yasalar ne yasaklar ????
5 lirayla başlayıp 50 liraya taksimde turist avlıyorum ?Tvde gördüm zaten seni,elinde foto makina foto çekiyordun ha bire
Ucuz yav,5-50 TL arası olurmu ,dollars 8 TL,bari 10 dollars de de olsun bitsin,turiste de günah5 lirayla başlayıp 50 liraya taksimde turist avlıyorum ?
Gel birlikte tokatlayalım abi ışık var sende ????Ucuz yav,5-50 TL arası olurmu ,dollars 8 TL,bari 10 dollars de de olsun bitsin,turiste de günah
Yasak var ,çalgıcılar İstanbul'a giremezmişGel birlikte tokatlayalım abi ışık var sende ????
İnsan kaçakçılığına da el atacağız demekki artık ?Yasak var ,çalgıcılar İstanbul'a giremezmiş
Tüh köşeyi dönme planı suya düştü. Sizde İzmir de çalışmalara başlayın sonra tarık uğur ile de çalışmalara başlarsınızYasak var ,çalgıcılar İstanbul'a giremezmiş
Şubeleştirelim bir de tabii ??Tüh köşeyi dönme planı suya düştü. Sizde İzmir de çalışmalara başlayın sonra tarık uğur ile de çalışmalara başlarsınız
Aman dikkat bizim sözde haber kuruluşları internet üzerinden organize suç çetesi yakaladık diye haber yaparsa biteriz.İnsan kaçakçılığına da el atacağız demekki artık ?
Bu gece alıp götürecekler bizi ???
Banim suçum yok ,aha bu ikisi suçluAman dikkat bizim sözde haber kuruluşları internet üzerinden organize suç çetesi yakaladık diye haber yaparsa biteriz.