tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Bayadır çaylamıyorum bi çığırıyım dedim abi ?Hayırdır sevgili tarık
Bayadır çaylamıyorum bi çığırıyım dedim abi ?Hayırdır sevgili tarık
Hımmm, iyi ozaman ,ben ve diğer ekip yan tarafta belkiyoruzBayadır çaylamıyorum bi çığırıyım dedim abi ?
Hımmm, iyi ozaman ,ben ve diğer ekip yan tarafta belkiyoruz
Öhömmm, şeyyy ,şimdi şöyle bir açıklama getireyim,şimdi adem gelip ikiniz çay içeceksiniz ya ,hani şey olmasın diyeydi diyerekten. <-- Korkudan sapıtmaya başlarÇay mı içeriz adam mı döveriz abi ??
Abi sen şimdi ekip falan diyince cem yılmaz gibi gözümün önüne geldin ?Öhömmm, şeyyy ,şimdi şöyle bir açıklama getireyim,şimdi adem gelip ikiniz çay içeceksiniz ya ,hani şey olmasın diyeydi diyerekten. <-- Korkudan sapıtmaya başlar
Aaa,benim zaten bir işim vardı ,ben gideyim ,hemen döneceğim tamam mıAbi sen şimdi ekip falan diyince cem yılmaz gibi gözümün önüne geldin ?
Senden zopa yemeden uzamalı?Aaa,benim zaten bir işim vardı ,ben gideyim ,hemen döneceğim tamam mı
Sayın Adem Helvacı bu aralar yoğun gibi foruma girdiğinde de TV Tavsiye Ana konuya takılıyor. Malum sayın albanez de etrafta değil şimdilik. Yinede şansızı deneyin belki gelirBu gece de bi şansımı deneyeyim ? eyy adem abii gelirsen bi tıkırdat çay içelim ? Adem Helvacı
Kahve içip duruyor ondan çayı beğenmedi heralde ?Sayın Adem Helvacı bu aralar yoğun gibi foruma girdiğinde de TV Tavsiye Ana konuya takılıyor. Malum sayın albanez de etrafta değil şimdilik. Yinede şansızı deneyin belki gelir
Bu hamleyi biri yapmazsa o konu sonsuza kadar sabote olmaya devam ediyor
?? Sabaha kadar gelen olmaz sessizce dağılırız??Bu hamleyi biri yapmazsa o konu sonsuza kadar sabote olmaya devam ediyor
Şiki Şiki baba...