tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 34
Bayadır çaylamıyorum bi çığırıyım dedim abi ?Hayırdır sevgili tarık![]()
Bayadır çaylamıyorum bi çığırıyım dedim abi ?Hayırdır sevgili tarık![]()
Hımmm, iyi ozaman ,ben ve diğer ekip yan tarafta belkiyoruzBayadır çaylamıyorum bi çığırıyım dedim abi ?
Hımmm, iyi ozaman ,ben ve diğer ekip yan tarafta belkiyoruz![]()
Öhömmm, şeyyy ,şimdi şöyle bir açıklama getireyim,şimdi adem gelip ikiniz çay içeceksiniz ya ,hani şey olmasın diyeydi diyerekten. <-- Korkudan sapıtmaya başlarÇay mı içeriz adam mı döveriz abi ??
Abi sen şimdi ekip falan diyince cem yılmaz gibi gözümün önüne geldin ?Öhömmm, şeyyy ,şimdi şöyle bir açıklama getireyim,şimdi adem gelip ikiniz çay içeceksiniz ya ,hani şey olmasın diyeydi diyerekten. <-- Korkudan sapıtmaya başlar![]()
Aaa,benim zaten bir işim vardı ,ben gideyim ,hemen döneceğim tamam mıAbi sen şimdi ekip falan diyince cem yılmaz gibi gözümün önüne geldin ?
Senden zopa yemeden uzamalı?Aaa,benim zaten bir işim vardı ,ben gideyim ,hemen döneceğim tamam mı![]()
SayınBu gece de bi şansımı deneyeyim ? eyy adem abii gelirsen bi tıkırdat çay içelim ?Adem Helvacı
Kahve içip duruyor ondan çayı beğenmedi heralde ?SayınAdem Helvacı bu aralar yoğun gibi foruma girdiğinde de TV Tavsiye Ana konuya takılıyor. Malum sayın
albanez de etrafta değil şimdilik. Yinede şansızı deneyin belki gelir
![]()
Bu hamleyi biri yapmazsa o konu sonsuza kadar sabote olmaya devam ediyor
?? Sabaha kadar gelen olmaz sessizce dağılırız??Bu hamleyi biri yapmazsa o konu sonsuza kadar sabote olmaya devam ediyor![]()
Şiki Şiki baba...