Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Samsunlu gençler birazdan dışarı çıkıcam merkezde olanlar konum atsın camdan el sallacam :haha1

O değil de @teraspy emmi bu yasta hem tatli hem börek hem seker hem tansiyon acisindan zararli himmmm sana Cek bakayim çatalini:ciks

İkinci buluşmaya şöyle geliyormuşsun; :kop :kiskis

husmen-aga.jpg
Zuhahahahahaha aman abim olmasın diye önlemlere başladık, Alt kata merdivenle inip inip çıkıyorum :kop

Sağlam insanı bile delirtmeyi ve uykularını kaçırmayı başaracak yapımlardan oluşan gerilim dolu 70 filmi sizin için listeledik. Bu filmleri, IMDb puanlarına göre sıraladık. Sizleri daha fazla meraklandırmadan, en başarılı yapımların yer aldığı listemize başlıyoruz.

İşte karşınızda en iyi psikolojik filmler;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

cezaevi karantinasından herkese selamlar .. 14 gün içerideyiz ...çarşamba başladık ...telefon yok tabi... herkese sağlıklı günler diliyorum ..

Günün anlamı.. Çoğu insanın suratına tükürürdün eminim..Rahmetle..

Sevdiğim bir oyuncudan..

Ohooo ,iş bitti,börekler gitti ,adem geldi ,< çocuklar etrafa bakın bakayım ,kalan olmuş mu :kiskis >
O değil de @teraspy emmi bu yasta hem tatli hem börek hem seker hem tansiyon acisindan zararli himmmm sana Cek bakayim çatalini:ciks
< Aha,iyiki dün bitirdik hepsini > Şimdi şöyle izah edeyim ,tepsiler ortaya gelince zaten bende "ne oluyor burada" diyordum :hihi
Zuhahahahahaha aman abim olmasın diye önlemlere başladık, Alt kata merdivenle inip inip çıkıyorum :kop
Adem, dikkat et,karakola haber vermişler ,"yan evin üst kata merdivenle çıkan biri var" diye,haber vermedin deme sonra :kiskis
Sağlam insanı bile delirtmeyi ve uykularını kaçırmayı başaracak yapımlardan oluşan gerilim dolu 70 filmi sizin için listeledik. Bu filmleri, IMDb puanlarına göre sıraladık. Sizleri daha fazla meraklandırmadan, en başarılı yapımların yer aldığı listemize başlıyoruz.

İşte karşınızda en iyi psikolojik filmler; Psikoloji Filmleri: En iyi 70 Psikolojik Gerilim Filmleri Listesi | Paratic
Dur linke tıklayayım , herhalde şaka yapıyor dedim kendi kendime ,meğer gerçekmiş ,çıktıktan sonra çerezleri bile sildim ,neme lazım :kiskis
cezaevi karantinasından herkese selamlar .. 14 gün içerideyiz ...çarşamba başladık ...telefon yok tabi... herkese sağlıklı günler diliyorum ..
@baysui , umarım hepiniz sağlıkla çıkarsınız karantinadan :ok

Hayırdır inşallah, kötü bir durum yoktur umarım.

Arkadaşlar malum havalar ısınmaya başladı , yazlık günlük ayakkabı alacağımda , Kemal Tanca ayakkabı hakkında bilgisi olan veya giyen oldu mu aranızda , nasıldır kalitesi felan ?

Geri
Üst Alt