Maksat muhabbet olsun ...

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Göbekli ve öfkeli sayımız gün geçtikte artıyor :hihi

Yürüşü bıraktığımdan beri, ve abur cubur tükettiğim günden beri, göbeğim büyüdü şaka maka.
Ya da ben öyle hissediyorum.
Şimdi korona ayağına sağlıksız şeylerden elimi ayağımı çektim açıkçası.
Bir tek vitamin takviyesi alıyorum, içinde tatlandırıcı mevcut, o işimi görüyor. :kop

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Yürüşü bıraktığımdan beri, ve abur cubur tükettiğim günden beri, göbeğim büyüdü şaka maka.
Bir tek vitamin takviyesi alıyorum, içinde tatlandırıcı mevcut, o işimi görüyor. :kop
Sıkıldıkça yemeğe vuranlardanım.Karantina yaramadı son üç gündür sanırım yediklerimi eritemediğimden nefes almakta zorlanıyorum:kiskis:kiskis .Korona hastanelik edemicek ama atın ölümü arpadan olacak.:yeah

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Evde zorunlu covid-19 hapsinde vakit geçirmenin en iyi yolu 1- kutudan çıkmış 0 km tv ye modları yapacan 2- sonra core Update leri tek tek atlamadan yükleyecen 3- girecen toolbox à tekrar bilmediğin herseyi açacan 4- bu işlemler tamam ise kumandadan herhangi bir tuşa bastığında tv kitlenecek 5- baktın olmuyor yanık yanık fikoloji ye mesaj atacan 6- Fikoloji sana bu günlerde hayatın anlamı olan o dosyayı atacak 7- sen o dosyayı kuğu gölü balesi yaparak yeniden tv ye atacan 8- Bütün bunların sonunda eğer renkler düzgün gözüküyor ise 1. adımdan tekrar başlayacan Ne macera ama
6a- usb belleği ntfs formatlıyacaksın ,bu yüzden yazılımı atamayacaksın
6b- foruma "acilll" diye konu acacaksın,ve konuyu "Bahçe" kısmına açacaksın
6c- ben foruma gireceğim ve senin konuya" burası bahçe konusu ,yanlış yere açmışın" diyeceğim
6d- öyle yazdım diye "kusura bakma abi" yazacaksın :)
6e- o konuyu umut gerçek alanına taşıyacak :hihi
6f- yeni açtığın konuda herkes yardıma başlayacak ,kimisi fat32 formatla,kimisi usb değiştir yazacak :)
6g- sonunda fat32 formatlıyarak atacaksın ,tv açılınca jvs olarak açılacak
.......
Böylece uzar da uzar :haha1

Asist Live TV çalışmıyor şu anda o ne yapalım peki al başına iş gecenin bu saatinde

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Asist Live TV çalışmıyor şu anda o ne yapalım peki al başına iş gecenin bu saatinde
Bugün hanım oğlumla güldür güldür izliyordu ,bende film izlemek istedim ,baktım biteceği yok ,telnetten 2 kere reset attım tvye, hanım" alo,gördünmü bak,iyice bozdun tvyi ,virüs de var ,ne yapacağız açılmazsa "dedi :haha1

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hayatımda ilk defa 78 kiloyu gördüm 2 gün önce.

Ben ki 40 yaşıma kadar 63-65 kilo arası gidip gelmiş birisiyim. 40 dan sonra 68-70 leri gördüm, son bir yıldır özellikle Pixel teknolojiyi kurduktan sonra hareket alanım iyice kısıtlandığından dolayı 72 73 dolaylarında olmuştum. Şu son süreçten sonra ilk defa 78 gördüm ve konuya hemen el atma gerekliliği doğdu ister istemez :kop

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Laz böreği ve çay havayı değiştir mi?

IMG_20200403_223247.jpg
Benim eşim de yapar abi, kendisi laz değil Karadenizli ?
Sıkıntı şu ben yiyemiyorum tipi börek tadi da datlu bünye kabul etmiyor ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Ben ki 40 yaşıma kadar 63-65 kilo arası gidip gelmiş birisiyim. 40 dan sonra 68-70 leri gördüm, son bir yıldır özellikle Pixel teknolojiyi kurduktan sonra hareket alanım iyice kısıtlandığından dolayı 72 73 dolaylarında olmuştum. Şu son süreçten sonra ilk defa 78 gördüm ve konuya hemen el atma gerekliliği doğdu ister istemez :kop
Sen kaç bin TL maaş al, yat, SGK var, yemek var, araba var, zaten yenge de orda yemeklerden kaytarmada yok tabi kilo alacan ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945

İkinci buluşmaya şöyle geliyormuşsun; :kop :kiskis

husmen-aga.jpg

Geri
Üst Alt