ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Samsunlu gençler birazdan dışarı çıkıcam merkezde olanlar konum atsın camdan el sallacam
Zuhahahahahaha aman abim olmasın diye önlemlere başladık, Alt kata merdivenle inip inip çıkıyorumİkinci buluşmaya şöyle geliyormuşsun;
Zuhahahahahaha aman abim olmasın diye önlemlere başladık, Alt kata merdivenle inip inip çıkıyorum
Eliptik bisiklet vardı daha geçen ay letgoda verdim gitti abi gıy gıy gıy hiç bir işe yaramıyorEve bisiklet koy, hatta elektrik üret abi.
Eliptik bisiklet vardı daha geçen ay letgoda verdim gitti abi gıy gıy gıy hiç bir işe yaramıyor
Anlaşıldı merkezAbi o zaman halter al.
Yettim gardaş
< Aha,iyiki dün bitirdik hepsini > Şimdi şöyle izah edeyim ,tepsiler ortaya gelince zaten bende "ne oluyor burada" diyordumO değil de teraspy emmi bu yasta hem tatli hem börek hem seker hem tansiyon acisindan zararli himmmm sana Cek bakayim çatalini
Adem, dikkat et,karakola haber vermişler ,"yan evin üst kata merdivenle çıkan biri var" diye,haber vermedin deme sonraZuhahahahahaha aman abim olmasın diye önlemlere başladık, Alt kata merdivenle inip inip çıkıyorum
Dur linke tıklayayım , herhalde şaka yapıyor dedim kendi kendime ,meğer gerçekmiş ,çıktıktan sonra çerezleri bile sildim ,neme lazımSağlam insanı bile delirtmeyi ve uykularını kaçırmayı başaracak yapımlardan oluşan gerilim dolu 70 filmi sizin için listeledik. Bu filmleri, IMDb puanlarına göre sıraladık. Sizleri daha fazla meraklandırmadan, en başarılı yapımların yer aldığı listemize başlıyoruz.
İşte karşınızda en iyi psikolojik filmler; Psikoloji Filmleri: En iyi 70 Psikolojik Gerilim Filmleri Listesi | Paratic
baysui , umarım hepiniz sağlıkla çıkarsınız karantinadancezaevi karantinasından herkese selamlar .. 14 gün içerideyiz ...çarşamba başladık ...telefon yok tabi... herkese sağlıklı günler diliyorum ..
Hayırdır inşallah, kötü bir durum yoktur umarım.cezaevi karantinasından herkese selamlar .. 14 gün içerideyiz ...çarşamba başladık ...telefon yok tabi... herkese sağlıklı günler diliyorum ..
Cezaevi çalışanlarına 14 günlük karantina muhabbeti vardı, arkadaş onu yazdı sanırım.Hayırdır inşallah, kötü bir durum yoktur umarım.