Arkadaşlar tamamen merakımdan soruyorum. Bazı profillerde "süper üye" yazıyor (gerçi bu başlıkta herkeste bi'şeyler yazıyor ) , bunun tam olarak olayı nedir? Yani neye göre verilir ya da bir anlamı mı falan mı var?
Sağlam derler ama bizde alıp kullanan yok maalesefArkadaşlar malum havalar ısınmaya başladı , yazlık günlük ayakkabı alacağımda , Kemal Tanca ayakkabı hakkında bilgisi olan veya giyen oldu mu aranızda , nasıldır kalitesi felan ?
Arkadaşlar tamamen merakımdan soruyorum. Bazı profillerde "süper üye" yazıyor (gerçi bu başlıkta herkeste bi'şeyler yazıyor ) , bunun tam olarak olayı nedir? Yani neye göre verilir ya da bir anlamı mı falan mı var?
Buna paylaşımı da ekliyebiliriz sanırımBende merak ettim onu forumla ilgili konuların olduğu başlıkta okudum atılan mesaj ve alınan beğeniye göre oranı var ona göre üyelik seviyesi atlıyor
Sağlam derler ama bizde alıp kullanan yok maalesef
Bende merak ettim onu forumla ilgili konuların olduğu başlıkta okudum atılan mesaj ve alınan beğeniye göre oranı var ona göre üyelik seviyesi atlıyor
Buna paylaşımı da ekliyebiliriz sanırım
Yanda ikon falan olunca ben onu mesaj sayısıyla otomatik verilen rütbeden farklı gibi düşünmüştüm. Ekleme: Derken açıklayıcı mesajlar geldi. Tahmin ettiğim gibiymiş.
Alttaki link her şeyi açıklığa kavuşturdu. ?
Bütün soru işaretlerimi gideren link. Teşekkürler.
Cezaevi çalışanlarına 14 günlük karantina muhabbeti vardı, arkadaş onu yazdı sanırım.
4 gün uzatmalı 18 gün ?Pazar sabahı 4 gün uzatmalı 18 gün nobet tutarak bir sonraki arkadaşlara görevi sağ salim teslim ettik ..
Odadan dışarı çıkma bu süre içinde ,veya pek çıkmamaya özen göster diyeyimEvet tahliyeler meclsten geçince öyle oldu ? şimdi 14 gün ev izalosyonundayiz. Sonra 14 gün otel. Sonra 14 gün yine iş ?