Maksat muhabbet olsun ...

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Ben kaçar dostum bulantı başladı başağrısı ile beraber hayırlı geceler allaha emanet olun.

17922359bec666dbdfba8ea10a213f69443.gif

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sağol dostum inşallah allahın izni ile daha,da iyi olacağız hala daha öksürük bitmiş değil ama diğer semttonlar hemen,hemen azaldı hayırlısı ile bu haftasonu inşallah geçer diyorum. :bye :ok
Sigara içmiyorsan öksürük de kısa sürede geçer ,bu arada yağmur fırtına gelecek diyorlardı İstanbul'a ,dikkatli olmakta fayda var sağlık açısından tekrarlamasın bir daha :ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Sigara içmiyorsan öksürük de kısa sürede geçer ,bu arada yağmur fırtına gelecek diyorlardı İstanbul'a ,dikkatli olmakta fayda var sağlık açısından tekrarlamasın bir daha :ok
Ah,ah o mereti bir bırakabilsem bizde bu sorunlar varkene beynimiz sakin kalabilirmi,ki en doğrusu içmemek öksürüğün geçmesi için ama ne yazı,ki minumum,da olsa yine o nikotini alacak beyin:sopaşimdilik hava sakin bizim buralarda ara,da bir ahmak ıslatan yağıyor sakinliyor:haha1:ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ah,ah o mereti bir bırakabilsem bizde bu sorunlar varkene beynimiz sakin kalabilirmi,ki en doğrusu içmemek öksürüğün geçmesi için ama ne yazı,ki minumum,da olsa yine o nikotini alacak beyin:sopaşimdilik hava sakin bizim buralarda ara,da bir ahmak ıslatan yağıyor sakinliyor:haha1:ok
Sigara için bir şey demiyorum bak :) Burada güzel yağdı ,bir arkadaşımın çanağı ayarlanacakmış sanırım lnb değişecek, balkonda çanak ama "gelemem ıslanmak istemiyorum istersen bir tamirci çağır" demiştim ,bana acelemiz yok sen gel yap kek hazır dedi :kiskis Henüz gitmedim ,yarın bakalım hava iyi olursa giderim :ok

Geri
Üst Alt