İyi geceler , ben de birazdan kaçarım hanım "bak yatıyorum tıkır tıkır ses yapma" dediBen kaçar dostum bulantı başladı başağrısı ile beraber hayırlı geceler allaha emanet olun.
Ölmez sağ kalırsam yarın gece yazarımSevgili gençler uykum gelmedi ama bizimki "alooo" dedi
Hoşgeldin sevgili osmanke, maşallah diyeyim aman nazarım değmesinSelamunaleyküm forum dostları herkese hayırlı geceler bol muhabbetler
teşekkür ederim independent bugün daha iyiceyim sizlerde inşallah kötü bir durum yoktur.
Sağol dostum inşallah allahın izni ile daha,da iyi olacağız hala daha öksürük bitmiş değil ama diğer semttonlar hemen,hemen azaldı hayırlısı ile bu haftasonu inşallah geçer diyorum.Hoşgeldin sevgili osmanke, maşallah diyeyim aman nazarım değmesin
Sigara içmiyorsan öksürük de kısa sürede geçer ,bu arada yağmur fırtına gelecek diyorlardı İstanbul'a ,dikkatli olmakta fayda var sağlık açısından tekrarlamasın bir dahaSağol dostum inşallah allahın izni ile daha,da iyi olacağız hala daha öksürük bitmiş değil ama diğer semttonlar hemen,hemen azaldı hayırlısı ile bu haftasonu inşallah geçer diyorum.
Ah,ah o mereti bir bırakabilsem bizde bu sorunlar varkene beynimiz sakin kalabilirmi,ki en doğrusu içmemek öksürüğün geçmesi için ama ne yazı,ki minumum,da olsa yine o nikotini alacak beyinşimdilik hava sakin bizim buralarda ara,da bir ahmak ıslatan yağıyor sakinliyorSigara içmiyorsan öksürük de kısa sürede geçer ,bu arada yağmur fırtına gelecek diyorlardı İstanbul'a ,dikkatli olmakta fayda var sağlık açısından tekrarlamasın bir daha
Sigara için bir şey demiyorum bak Burada güzel yağdı ,bir arkadaşımın çanağı ayarlanacakmış sanırım lnb değişecek, balkonda çanak ama "gelemem ıslanmak istemiyorum istersen bir tamirci çağır" demiştim ,bana acelemiz yok sen gel yap kek hazır dedi Henüz gitmedim ,yarın bakalım hava iyi olursa giderimAh,ah o mereti bir bırakabilsem bizde bu sorunlar varkene beynimiz sakin kalabilirmi,ki en doğrusu içmemek öksürüğün geçmesi için ama ne yazı,ki minumum,da olsa yine o nikotini alacak beyinşimdilik hava sakin bizim buralarda ara,da bir ahmak ıslatan yağıyor sakinliyor