osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
Hoşbuldum sevgili teraspy dostum nasılsın iyimisin keyifler yerinde inşallahHoşgeldin sevgili osmanke ve independent
Hoşbuldum sevgili teraspy dostum nasılsın iyimisin keyifler yerinde inşallahHoşgeldin sevgili osmanke ve independent
İyiyim çok şükür ,bu gün maaş günümdü aidattan tut ,tüm ödemeleri yaptım,bol bol dolaştık kısacası hanımlaHoşbuldum sevgili teraspy dostum nasılsın iyimisin keyifler yerinde inşallah
Nasıl yeni maaş yüklü gelmiştir şimdi sana bol,bol harcamışındır artıkın yengeme,de yeni maaş hediyesi almışsındır heralde yaniİyiyim çok şükür ,bu gün maaş günümdü aidattan tut ,tüm ödemeleri yaptım,bol bol dolaştık kısacası hanımla
%5 olmadan 32.000 tl , %5 dahil 33500 desem de inanma ama bayağı yüklü geldi, bankadakiler "amca yanına güvenlik verelim mi" dedilerNasıl yeni maaş yüklü gelmiştir şimdi sana bol,bol harcamışındır artıkın yengeme,de yeni maaş hediyesi almışsındır heralde yani
Ooo maşallah baya yüklü hemde güvenlik oh,oh ne güzel%5 olmadan 32.000 tl , %5 dahil 33500 desem de inanma ama bayağı yüklü geldi, bankadakiler "amca yanına güvenlik verelim mi" dediler
Ben istemedim ama, "gerek yok kızım, bisikletle geldim zaten,jet gibi giderim şimdi" dedimOoo maşallah baya yüklü hemde güvenlik oh,oh ne güzel
Belli,belli zaten gözlerin fal taşı gibi açılmıştır haniBen istemedim ama, "gerek yok kızım, bisikletle geldim zaten,jet gibi giderim şimdi" dedim
Şaka bir yana aslında ikimizin de işi vardı çarşıda, hanıma "atm'den çekip de gideceğimize,bankadan çekeriz hem sigortacıya borcumu veririm,vergiyi yatırırım" diyerek gittik, ben zaten maaşın tamamına yakınını hanıma veririm mutlaka,çarşı pazar işlerini o yapar, ben ,vergi, sigorta aidat, elektrik v.s ödemelerini yaparımBelli,belli zaten gözlerin fal taşı gibi açılmıştır hani
Zaten en önemli konu "kendi evimiz"in olması,kira olsaydı yanmıştık resmen,bu gün hanım bir şey beğendi alalım bunu dedi, aldık rafta 14.50 yazıyordu kasada 24.45 çıktı,almadık geri bıraktı,bu en ucuz şeydi,düşün artık Allah bereket versin çok şükür sıkıntımız yok ,huzurumuz yerinde Beni zorlayan araba, (parasal yönden) satalım diyorum evdekiler sattırmıyor,dursun ihtiyaç olur diyorlarBen kayınpederin maaşını çektim dün 4000tl fark etmiş etse ne olacak aga hergün herşeye zam geliyor hadi bizim evimiz,arabamız var kira veren evi olmayan çocuklarını evlendiremeyenler ne olacak arkadaş el insaf yahu bu enflasyonu durduramadıkları sürece isterlerse 100.000tl yapsınlar değişen birşey olmayacak sadece banknot fazlalığı olacak hepsi bu.
O bankaya girip saatlerce beklemeyi göze alabiliyorsan helal olsun ben en son kart yüzünden gitmiştim tam 3,5 saat bekledim neymiş ticari banka oldukları için öncelik sürekli iş yapan müşterilere öncelik varmış yahu arkadaş nerde bu yaşlıya saygı çocukluya öncelik hepsi fasa,fiso mümkün oldukça gitmiyorum bankaya bankamatikten hallediyorum işimi keza kartımı sadece para çekmede kullanıyorum tüm alışverişlerimi nakit yapıyorum kafam rahat bazen çocuklar kendi kartlarından bizim için alıyorlar hemen paralarını veriyorum ben alışamadım zaten bu kartlara işgilleniyorum dolandırıcılık işleri varya ondan,da istemiyorum kullanmayıŞaka bir yana aslında ikimizin de işi vardı çarşıda, hanıma "atm'den çekip de gideceğimize,bankadan çekeriz hem sigortacıya borcumu veririm,vergiyi yatırırım" diyerek gittik, ben zaten maaşın tamamına yakınını hanıma veririm mutlaka,çarşı pazar işlerini o yapar, ben ,vergi, sigorta aidat, elektrik v.s ödemelerini yaparım
Ben özel müşteriyim sıra beklemiyorum , bazen mecbur gidiyorum yoksa bende sevmem beklemeyi, arada "sıra dışı" müşteri alıyorlar sinir oluyorum o başkaO bankaya girip saatlerce beklemeyi göze alabiliyorsan helal olsun ben en son kart yüzünden gitmiştim tam 3,5 saat bekledim neymiş ticari banka oldukları için öncelik sürekli iş yapan müşterilere öncelik varmış yahu arkadaş nerde bu yaşlıya saygı çocukluya öncelik hepsi fasa,fiso mümkün oldukça gitmiyorum bankaya bankamatikten hallediyorum işimi keza kartımı sadece para çekmede kullanıyorum tüm alışverişlerimi nakit yapıyorum kafam rahat bazen çocuklar kendi kartlarından bizim için alıyorlar hemen paralarını veriyorum ben alışamadım zaten bu kartlara işgilleniyorum dolandırıcılık işleri varya ondan,da istemiyorum kullanmayı