Hoşbuldum sevgili osmanke, film izliyordum ,biter bitmez girdim foruma ,eski film ama ben izlememiştim bunu "karayip korsanları" , sen nasılsın daha iyicemisin, biraz toparlandın mı bariTeraspy hoşgeldin dostum hayırlı geceler nöbete geç kaldın bugün
iyi izlemeler dostum evet bugün çok daha iyiyim sadece öksürük kaldı ama kayınpederi hastaneye götürmek için indirirken belimi incitmişim sağ tarafımı ayağımı kaldıramıyorum desem yalan olmaz oturup kalkarken çok zorlanıyorum evde ağrı kesici kas gevşetici ilaçlar var şimdilik onları kullanıyorum olmassa mecburen ya fizik yada ortapedi,ye randevu alacam inşallah iyi gelir,de gitmem hastaneler çok yoğun hastalık kol geziyor inan kapıya kadar hasta dolu bide suriyeliler hele kendi insanlarımız tedavi olamıyorlar zaten acillerde pratisyen hekimler var anlamıyorlar iki ilaç yazıp gönderiyorlar randevulu sistem,de farklı değil yani birkaç iyi dr var onlarda yoğunluktan çok fazla ilgilenemiyorlar bakalım hayırlısı artık.Hoşbuldum sevgili osmanke, film izliyordum ,biter bitmez girdim foruma ,eski film ama ben izlememiştim bunu "karayip korsanları" , sen nasılsın daha iyicemisin, biraz toparlandın mı bari
Aaa, geçmiş olsun,önce filmi çektir bakalım belki de hafif ezilmedir (yükten dolayı) ama aspirin içmeni isterim doğrusu, şimdiden randevuları takip edin evde.iyi izlemeler dostum evet bugün çok daha iyiyim sadece öksürük kaldı ama kayınpederi hastaneye götürmek için indirirken belimi incitmişim sağ tarafımı ayağımı kaldıramıyorum desem yalan olmaz oturup kalkarken çok zorlanıyorum evde ağrı kesici kas gevşetici ilaçlar var şimdilik onları kullanıyorum olmassa mecburen ya fizik yada ortapedi,ye randevu alacam inşallah iyi gelir,de gitmem hastaneler çok yoğun hastalık kol geziyor inan kapıya kadar hasta dolu bide suriyeliler hele kendi insanlarımız tedavi olamıyorlar zaten acillerde pratisyen hekimler var anlamıyorlar iki ilaç yazıp gönderiyorlar randevulu sistem,de farklı değil yani birkaç iyi dr var onlarda yoğunluktan çok fazla ilgilenemiyorlar bakalım hayırlısı artık.
valla KBB,a 2 aydır randevu alamadım öyle sanıyorum buna 6 aydan önce sıra gelmez aspirin işi bana yasak mide yanmasından dolayı dr içmeme,mi söylemişti bakalım bir süre daha idare edelim olmassa hastanede tanıdık biri var ona rica edecem ama onada pek söylemek istemiyorum hem diğer insanların hakkına girmemek hemde böyle ona karşı borçlu olmamak için mahalleden sevdiğimiz biri ama kendisi çekinmeden gelin herzaman yardımcı olurum diyor ama işte biz kendimiz huzursuz oluyoruz.Aaa, geçmiş olsun,önce filmi çektir bakalım belki de hafif ezilmedir (yükten dolayı) ama aspirin içmeni isterim doğrusu, şimdiden randevuları takip edin evde.
Aynen biz de,hatta rahmetli anam "bunun burnu düşse bu benim burnum diye almaz" derdi hep ,ama bir yerde de gidip kontrol edilmek gerekiyor ,o zaman özele gideceksin en azından film çekilsin (veya MR)valla KBB,a 2 aydır randevu alamadım öyle sanıyorum buna 6 aydan önce sıra gelmez aspirin işi bana yasak mide yanmasından dolayı dr içmeme,mi söylemişti bakalım bir süre daha idare edelim olmassa hastanede tanıdık biri var ona rica edecem ama onada pek söylemek istemiyorum hem diğer insanların hakkına girmemek hemde böyle ona karşı borçlu olmamak için mahalleden sevdiğimiz biri ama kendisi çekinmeden gelin herzaman yardımcı olurum diyor ama işte biz kendimiz huzursuz oluyoruz.
Bakacaz artık zaten sol taraf,ta 2 tane fıtık var zamanında çalışırken ağır malları kaldırmaktan biz metal işçisi olduğumuz için istemesende oluyor işyeri dr,um o zamanlar beni şişlide bir cerraha göndermişti ameliyatsız tedavi olayım diye meşhur bir dr du abutlar diyorlar ailece dr bunlar hatta durdukları sokağın ismi bile onların adını taşıyordu akapunktur yapıyordu yaklaşık 3 hafta gittim hiç bir iyileşme olmadı sonra yine bizim dr,a söyledim madem öyle sana 3 tane iğne karıştırıp vuracaz bende kabul ettim tam 1 yıl boyunca o iğnelerden yaptı ve sonuç oldukça iyi hem ağrılarım hem batma geçti hala ondan eser yok maşallah bu o kadar değil ama yinede bir zorlanma var işte şimdi birazda yaşlandık ya hayırlısı diyelim.Aynen biz de,hatta rahmetli anam "bunun burnu düşse bu benim burnum diye almaz" derdi hep ,ama bir yerde de gidip kontrol edilmek gerekiyor ,o zaman özele gideceksin en azından film çekilsin (veya MR)
Yaşlandık tabii, 64 yaş az buz değil bana göre, bir de ha bire koşturuyoruz,65 az kaldı ama sen "biraz" yaşlanmışın mübarek biraz derken benden büyüksün sanırım yaşça Şaka bir yana, bizim kuşak 11 yaşından beri çalışıyor, aslında haklısın ben de yer karosu imalathanesinde çalıştım lise 1den 2 ye geçene kadar (tatillerde) o zamandan bu zamana koşuyoruz, bana" akranların kahve köşesinde oturuyor,sen de git" diyen çooook Bir de hiç içe atmamak lazım,tabii yapabilene ,bizim yakın akraba omuzum ağrıyor diye gitti DR, tansiyon ve şeker hastası olarak çıktı ,meğer çok yüksekmiş şeker de hiç bilmiyormuş gidince çıktı herşeyBakacaz artık zaten sol taraf,ta 2 tane fıtık var zamanında çalışırken ağır malları kaldırmaktan biz metal işçisi olduğumuz için istemesende oluyor işyeri dr,um o zamanlar beni şişlide bir cerraha göndermişti ameliyatsız tedavi olayım diye meşhur bir dr du abutlar diyorlar ailece dr bunlar hatta durdukları sokağın ismi bile onların adını taşıyordu akapunktur yapıyordu yaklaşık 3 hafta gittim hiç bir iyileşme olmadı sonra yine bizim dr,a söyledim madem öyle sana 3 tane iğne karıştırıp vuracaz bende kabul ettim tam 1 yıl boyunca o iğnelerden yaptı ve sonuç oldukça iyi hem ağrılarım hem batma geçti hala ondan eser yok maşallah bu o kadar değil ama yinede bir zorlanma var işte şimdi birazda yaşlandık ya hayırlısı diyelim.
Ne haddimize sen bizim büyüğümüssün ama doğru diyorsun biz zamanında çok ezildik 14 yaşında orta1,den ayrıldıktan sonra dur,durak yok bizde biz çocukluğumuzu yaşayamadık,ki ömrümüz çalışmakla geçti taa emekli olana kadar dediğin gibi akranlarımız biryerlerde ya tatilde ya gezmelerde ama biz hep çalıştık hayat mücadelesi buralara kolay gelmedik yinede halimize binlerce şükür olsun o zamanların en iyileri şimdilerde elimize su dökemezler evet yıprandık ama onlardan çok daha iyi durumdayız. evet böyle durumlara bende şahit oldum tanıdık bir çok kişi dr,a gitmek istemiyor ama gittiğinde,de bir sürü gizli hastalığı ortaya çıkıyor sonrada vay efendim bu hastalıklar bana nasıl geldi diye dövünüyor.Yaşlandık tabii, 64 yaş az buz değil bana göre, bir de ha bire koşturuyoruz,65 az kaldı ama sen "biraz" yaşlanmışın mübarek biraz derken benden büyüksün sanırım yaşça Şaka bir yana, bizim kuşak 11 yaşından beri çalışıyor, aslında haklısın ben de yer karosu imalathanesinde çalıştım lise 1den 2 ye geçene kadar (tatillerde) o zamandan bu zamana koşuyoruz, bana" akranların kahve köşesinde oturuyor,sen de git" diyen çooook Bir de hiç içe atmamak lazım,tabii yapabilene ,bizim yakın akraba omuzum ağrıyor diye gitti DR, tansiyon ve şeker hastası olarak çıktı ,meğer çok yüksekmiş şeker de hiç bilmiyormuş gidince çıktı herşey
Rica ederim ,şaka olduğunu belirttim zaten , işte bu yaşlardan beri ezildiğimizden hastalığı daha çabuk kapıyor gibiyiz,ve bazen ne olduğunu da anlamıyoruz,bu nedenle dedim özele git diye, "ha şimdi, ha şimdi" diye diye geçti ömrümüz, biraz da kendimize odaklanmamız lazımNe haddimize sen bizim büyüğümüssün ama doğru diyorsun biz zamanında çok ezildik 14 yaşında orta1,den ayrıldıktan sonra dur,durak yok bizde biz çocukluğumuzu yaşayamadık,ki ömrümüz çalışmakla geçti taa emekli olana kadar dediğin gibi akranlarımız biryerlerde ya tatilde ya gezmelerde ama biz hep çalıştık hayat mücadelesi buralara kolay gelmedik yinede halimize binlerce şükür olsun o zamanların en iyileri şimdilerde elimize su dökemezler evet yıprandık ama onlardan çok daha iyi durumdayız. evet böyle durumlara bende şahit oldum tanıdık bir çok kişi dr,a gitmek istemiyor ama gittiğinde,de bir sürü gizli hastalığı ortaya çıkıyor sonrada vay efendim bu hastalıklar bana nasıl geldi diye dövünüyor.