Baz istasyonlarına yedek güç kaynağı zorunluluğu getirilmeli.Başkanım kime yetiyor,ki boyuna reklam yapıyorlar şöyle güzel böyle güzel bu kadar iyi çekiyor dünyanın en pahalı hizmet veren operatörleri bizde ama hizmete gelince yaya kalıyoruz deprem olur iletişim kesilir başka birşey olur iletişim kesilir bu nasıl bir hizmettir,ki hem en pahalı hizmeti alıcaz ama yinede tam kullanamıyoruz
Desene hepimiz tv'lere açılış resmi olacağız
Geliyor gözünü sevdiğim zombi virüsü ortalık walking dead dönmesinde
Benim beyin zaten büyük geliyordu da gözler olmadı
Bir de ses bulmak lazım m3 olarakDesene hepimiz tv'lere açılış resmi olacağız
Hahaha sorma üstad bide ses Koyarız msmaöaDesene hepimiz tv'lere açılış resmi olacağız
Resim desinde dartwader kaldı bende sabah açarken korkmasa bari evdekilerHahaha sorma üstad bide ses Koyarız msmaöa
O senin dediğin açık arazi veya kalabalık olmayan yerlerde olabilir ama şehir içi olan yerlerde baz istasyonlarını millet istemiyor kanser yapıyor diye birde şimdi yeni yapılan binalarda çatılara kat malikleri koydurmuyor anlaşmazlıklar oluyor aralarında onun için operatörler ana alterlerde direklere koyuyorlar onlarda birkaçı bir arada neredeyse yedek güç koyacak yer yok maalesef buna kökten bir çözüm bulunması lazımBaz istasyonlarına yedek güç kaynağı zorunluluğu getirilmeli.
Depremde elektrik kesilince iletim felç oldu.
Katılıyorum, direk devrilince hepsi gidiyor maalesef.Bizde de öyle ,tek direkte bulunuyorlarO senin dediğin açık arazi veya kalabalık olmayan yerlerde olabilir ama şehir içi olan yerlerde baz istasyonlarını millet istemiyor kanser yapıyor diye birde şimdi yeni yapılan binalarda çatılara kat malikleri koydurmuyor anlaşmazlıklar oluyor aralarında onun için operatörler ana alterlerde direklere koyuyorlar onlarda birkaçı bir arada neredeyse yedek güç koyacak yer yok maalesef buna kökten bir çözüm bulunması lazım
Çabuk değiştir sana kodları atmıştım hex kodlarını ses için denersin yarın boş kaldığındaResim desinde dartwader kaldı bende sabah açarken korkmasa bari evdekiler
Aslında en garantisi dron baz istasyonlarıda ben depremde hızlıca çıkarıp kullandıklarını görmedim hiç operatörlerinO senin dediğin açık arazi veya kalabalık olmayan yerlerde olabilir ama şehir içi olan yerlerde baz istasyonlarını millet istemiyor kanser yapıyor diye birde şimdi yeni yapılan binalarda çatılara kat malikleri koydurmuyor anlaşmazlıklar oluyor aralarında onun için operatörler ana alterlerde direklere koyuyorlar onlarda birkaçı bir arada neredeyse yedek güç koyacak yer yok maalesef buna kökten bir çözüm bulunması lazım
TV açarken horkk pişi horkk pişi ses gelsin hahaÇabuk değiştir sana kodları atmıştım hex kodlarını ses için denersin yarın boş kaldığında
Evet dronlar anlık iş yapabilir ancak bu gibi durumlarda ama önemli olan kalıcı ve sürekli olması bence durumlar için daha doğrusu devamlı olması için bu işe belediyelerin operatörler için belirli yerler tahsis edip sürekli kesintisiz akış sağlayabilecek merkezler yapıp operatörlerin insanları sürekli rahatsız etmeleri ve bunlara kira ödemek yerine sadece belediyelere ödeme yapmaları en güzel çözüm olur önceden bizim mahalle,de en az 5,6 evin çatısında baz istasyonu vardı sonra bu evler kensel dönüşüme girmek istediler ama yaptıkları anlaşmalar gereği bunlara siz kensel dönüşüme girerseniz şu kadar tazminat ödersiniz ve akabinde bi 2 yıllık daha sözleşme yaptırdılar daha yeni serbest kaldılar birde bunların baz istasyonunu sökme için belli süreci varmış ondan sonra müteahitle anlaşabilecekler görünen oki insanlar anlaşma yapıyor ama kolay,kolay bu durumdan kurtulamıyor.Aslında en garantisi dron baz istasyonlarıda ben depremde hızlıca çıkarıp kullandıklarını görmedim hiç operatörlerin
Yapılan sözleşmeyi okumuyorlar ki basıyorlar imzayı,para gelecek yaEvet dronlar anlık iş yapabilir ancak bu gibi durumlarda ama önemli olan kalıcı ve sürekli olması bence durumlar için daha doğrusu devamlı olması için bu işe belediyelerin operatörler için belirli yerler tahsis edip sürekli kesintisiz akış sağlayabilecek merkezler yapıp operatörlerin insanları sürekli rahatsız etmeleri ve bunlara kira ödemek yerine sadece belediyelere ödeme yapmaları en güzel çözüm olur önceden bizim mahalle,de en az 5,6 evin çatısında baz istasyonu vardı sonra bu evler kensel dönüşüme girmek istediler ama yaptıkları anlaşmalar gereği bunlara siz kensel dönüşüme girerseniz şu kadar tazminat ödersiniz ve akabinde bi 2 yıllık daha sözleşme yaptırdılar daha yeni serbest kaldılar birde bunların baz istasyonunu sökme için belli süreci varmış ondan sonra müteahitle anlaşabilecekler görünen oki insanlar anlaşma yapıyor ama kolay,kolay bu durumdan kurtulamıyor.