teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tıraş olarak mı görüyorsun mübarekHaydi hayırlı tıraşlar
Tıraş olarak mı görüyorsun mübarekHaydi hayırlı tıraşlar
Iyi geceler vardiya bende.Herkese iyi geceler
geçmiş olsun osman abiTüm dostlara selamlar sevgiler arkadaşlar yaklaşık 3 gündür bu yeni varyant giribiyle ailecek uğraşıyoruz herkes bir köşede elimizi ayağımızı kaldıramıyoruz tüm eklem ve kemiklerimiz ağrıyor halsizlik,kusma,bulantı gözlerimizin içine varana kadar baş dönmesi yeme içme yok sadece suyla idare ediyoruz çünkü herhangi bir katı yiyecek yedikmi boğazda tahribat yapıyor kusma,ve ishal,e neden oluyor çok şükür ben hemen,hemen atlattım gibi sadece baş ağrısı ve halsizlik kaldı ama hala çocuklarım ve eşim yüksek ateş,halsizlik,iştahsılıkla karşı,karşıya maalesef bizden kaynaklı yatalak kayınpederim yüksek ateş öksürük,susuzluk blinç kaybına neden oldu bu sabah ambulans,la hemen hastaneye götürdük yaklaşık 7 saatlik tedavinin ardından kendine gelebildi ama hala sorulara tam cevap veremiyor Dr yarın sabah tamamen açlır merak etmeyin dedi ilaçlarını yazıp gönderdi bende iyi oldukça foruma girmeye çalışacağım hele şu hastalığı bir atlatalım herkese sevgiler hayırlı kandiller .
Çok büyük geçmiş olsun. Biz ailecek dışarıya çıkma rutinlerimizde maske, dezenfeksiyon, mesafe kurallarına yeniden başladık. Öyle olduğu halde kızımız okula gittiği için büyük bir açığımız var. Onu da eve giriş çıkışlarda ağız spreyi dezenfeksiyonu, vitamin takviyesi ve alan dezenfeksiyonu ile aşmaya çalışıyoruz. Elimizden gelebilecek bir şey olursa haberimiz olsun.Tüm dostlara selamlar sevgiler arkadaşlar yaklaşık 3 gündür bu yeni varyant giribiyle ailecek uğraşıyoruz herkes bir köşede elimizi ayağımızı kaldıramıyoruz tüm eklem ve kemiklerimiz ağrıyor halsizlik,kusma,bulantı gözlerimizin içine varana kadar baş dönmesi yeme içme yok sadece suyla idare ediyoruz çünkü herhangi bir katı yiyecek yedikmi boğazda tahribat yapıyor kusma,ve ishal,e neden oluyor çok şükür ben hemen,hemen atlattım gibi sadece baş ağrısı ve halsizlik kaldı ama hala çocuklarım ve eşim yüksek ateş,halsizlik,iştahsılıkla karşı,karşıya maalesef bizden kaynaklı yatalak kayınpederim yüksek ateş öksürük,susuzluk blinç kaybına neden oldu bu sabah ambulans,la hemen hastaneye götürdük yaklaşık 7 saatlik tedavinin ardından kendine gelebildi ama hala sorulara tam cevap veremiyor Dr yarın sabah tamamen açlır merak etmeyin dedi ilaçlarını yazıp gönderdi bende iyi oldukça foruma girmeye çalışacağım hele şu hastalığı bir atlatalım herkese sevgiler hayırlı kandiller .
Çok geçmiş olsun sevgili osmanke , Allah şifa versin,umarım herşey gönlünce olurTüm dostlara selamlar sevgiler arkadaşlar yaklaşık 3 gündür bu yeni varyant giribiyle ailecek uğraşıyoruz herkes bir köşede elimizi ayağımızı kaldıramıyoruz tüm eklem ve kemiklerimiz ağrıyor halsizlik,kusma,bulantı gözlerimizin içine varana kadar baş dönmesi yeme içme yok sadece suyla idare ediyoruz çünkü herhangi bir katı yiyecek yedikmi boğazda tahribat yapıyor kusma,ve ishal,e neden oluyor çok şükür ben hemen,hemen atlattım gibi sadece baş ağrısı ve halsizlik kaldı ama hala çocuklarım ve eşim yüksek ateş,halsizlik,iştahsılıkla karşı,karşıya maalesef bizden kaynaklı yatalak kayınpederim yüksek ateş öksürük,susuzluk blinç kaybına neden oldu bu sabah ambulans,la hemen hastaneye götürdük yaklaşık 7 saatlik tedavinin ardından kendine gelebildi ama hala sorulara tam cevap veremiyor Dr yarın sabah tamamen açlır merak etmeyin dedi ilaçlarını yazıp gönderdi bende iyi oldukça foruma girmeye çalışacağım hele şu hastalığı bir atlatalım herkese sevgiler hayırlı kandiller .
Çok geçmiş olsun gitmiyorsa geldimi :(Tüm dostlara selamlar sevgiler arkadaşlar yaklaşık 3 gündür bu yeni varyant giribiyle ailecek uğraşıyoruz herkes bir köşede elimizi ayağımızı kaldıramıyoruz tüm eklem ve kemiklerimiz ağrıyor halsizlik,kusma,bulantı gözlerimizin içine varana kadar baş dönmesi yeme içme yok sadece suyla idare ediyoruz çünkü herhangi bir katı yiyecek yedikmi boğazda tahribat yapıyor kusma,ve ishal,e neden oluyor çok şükür ben hemen,hemen atlattım gibi sadece baş ağrısı ve halsizlik kaldı ama hala çocuklarım ve eşim yüksek ateş,halsizlik,iştahsılıkla karşı,karşıya maalesef bizden kaynaklı yatalak kayınpederim yüksek ateş öksürük,susuzluk blinç kaybına neden oldu bu sabah ambulans,la hemen hastaneye götürdük yaklaşık 7 saatlik tedavinin ardından kendine gelebildi ama hala sorulara tam cevap veremiyor Dr yarın sabah tamamen açlır merak etmeyin dedi ilaçlarını yazıp gönderdi bende iyi oldukça foruma girmeye çalışacağım hele şu hastalığı bir atlatalım herkese sevgiler hayırlı kandiller .