Valla şöyle söyleyeyim o zamanlar hani derler ya biti kanlandı diye
bizimkide o hesap o zamanlar iyi kazanıyoruz çocuklarda küçük daha şimdiki gibi daha led tv,ler çıkmamıştı arçeliğin 70 ekran tv,sini almıştım yahu arkadaş çatılara çık sağa döndür sola döndür olmadı geri gel
tam,da o sıralarda bu çanak tır uydu cihazları birbiri ardına çıkmaya başladı hemen karaköye gittim orada bakıyorum dükkanlar,a onumu alsam bunumu alsam derken girdim tamda ker...hane sokağının girişinde furkan elektronik orada en büyük dükkan olarak bir o birde osmanlı elektronik vardı tuttu bana yumatunun pozisyonerli olanını verdi bende aldım cihazı geldim geldim ama arkadaş bunun birde çanağını getirmek var araç yok bidaha,ki haftaya gene gittim güzel bi sardırttım çanağı çanakta 150 cm arkadaş biyere sığdıramıyorsun neyse dinlene,dinlene trene kadar geldik trenin kapısından zorla soktum neyse eve getirdim ama arkadaş kayınpeder bizimkiler biraz tutucu oldukları için istemediler elalem neder nereyi seyreden bununla çatıya koydurmam bunu falan koyduk kömürlüğe çanağı bekliyorum şimdi ikna edene kadar canımız çıktı en sonunda dedim taktırmıyorsan çatıya ben k,çekmecedeki evime giderim ne yaparsanız yapın resti çektim baktım 1 hafta sonra hanımla haber göndermiş bana getirsin adam nasıl takılacaksa tarif etsin gelsin yapsın