osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,139
- 60
Bak kendini çok yorma dostum sende benim gibi grip olursun vücut yorgun düştümü hemen alarm veriyor ona göreBen de çıkacağım birazdan, hafiften başım da ağrıyor nedense,aspirin içtim bakalım
Bak kendini çok yorma dostum sende benim gibi grip olursun vücut yorgun düştümü hemen alarm veriyor ona göreBen de çıkacağım birazdan, hafiften başım da ağrıyor nedense,aspirin içtim bakalım
2 gündür hastane peşindeydim,bacanak acil kaldırıldı kalp için,onun yanındaydım ,hastane beni tutar maalesef.Ne işler peşindeydin yine anlat bakalım
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah ama sende kendine dikkat et bi ağrı kesici al hemen yat vücut dinlensin2 gündür hastane peşindeydim,bacanak acil kaldırıldı kalp için,onun yanındaydım ,hastane beni tutar maalesef.
Allah rahatlık versin bende çıkıyorum zaten herkese hayırlı gecelerVe ben kaçtım artık gözümden uyku akıyor
Kolay gelsin. Ben de çıkayım, gece uzun ama işim çok. ;)Erkenden kaçtım , yarın işimiz çok ...
Hayırlı, sağlıklı, huzurlu geceler efendim.Hayırlı geceler dostlar yarınınız bu günden daha güzel olsun inşallah