slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Hayırlı geceler üstadım, hoş geldiniz.
Hayırlı geceler üstadım, hoş geldiniz.
Hoşbuldum slowfood hayırlı geceler teraspy dostumuz hastaneden daha gelemedi herhalde bacanağının durumu nasıl oldu acaba inşallah iyidirHayırlı geceler üstadım, hoş geldiniz.
Herhalde başka işleri vardı üstadım. Ziyareti o gün gerçekleştirmişlerdi. Sanıyorum müdahale de yapılmıştı. İyi demişti diye hatırlıyorum.Hoşbuldum slowfood hayırlı geceler teraspy dostumuz hastaneden daha gelemedi herhalde bacanağının durumu nasıl oldu acaba inşallah iyidir
Hayırlısı olsun kendisi,de iyidir inşallah bugünlerde bakıyorum kendini fazla yoruyor allah sağlık sıhhat versin inşallahHerhalde başka işleri vardı üstadım. Ziyareti o gün gerçekleştirmişlerdi. Sanıyorum müdahale de yapılmıştı. İyi demişti diye hatırlıyorum.
Amin. Enerji oldukça koşturmayı seviyor kendisi. Allah sağlık sıhhat versin koştursun, o gençlik bizde var mı azizim.Hayırlısı olsun kendisi,de iyidir inşallah bugünlerde bakıyorum kendini fazla yoruyor allah sağlık sıhhat versin inşallah
Bütün gün koşturuyor ondan sonra foruma geldimi bugün öldüm,bittim yoruldum diyor başım ağrıyor ben kaçar diyorAmin. Enerji oldukça koşturmayı seviyor kendisi. Allah sağlık sıhhat versin koştursun, o gençlik bizde var mı azizim.
Geç geldik, hoş buldukBu arada kimler kimler buradaymış? Sayın Müşteki üstat. Sayın I independent üstat. Hoşgeldiniz.
Geç olsun, güç olmasın. Tekrar hoş geldiniz üstadım.Geç geldik, hoş bulduk
Hoş buldum, güzellikler buldumGeç olsun, güç olmasın. Tekrar hoş geldiniz üstadım.