Maksat muhabbet olsun ...

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Navigasyonum felaket,kapının önüne kadar getirdi ,google maptan daha iyi bana göre :) bu arada senin oradan konum da attım kendime :hihi
Evet bu çok iyi olmuş. Bir dahaki sefere şıp diye. Bu arada benim mapteki işaretlemem de oldukça iyi gibi değil mi Sayın Emmi?

Ama bu sefer kapıları kilitleyeceğiz. Hoş geldiniz demeye çalışırken güle güle oldu. (Ama bir taraftan zamanlama çok iyi oldu, Allah korusun fırtınaya denk gelseydiniz çok canımız sıkılırdı. Hep söylediğimiz gibi, her şeyde vardır bir hayır.) 😊

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Evet bu çok iyi olmuş. Bir dahaki sefere şıp diye. Ama bu sefer kapıları kilitleyeceğiz. Hoşgeldiniz demeye çalışırken güle güle oldu. (Ama bir taraftan zamanlama çok iyi oldu, Allah korusun fırtınaya denk gelseydiniz çok canımız sıkılırdı. Hep söylediğimiz gibi, her şeyde vardır bir hayır.) 😊
Ooo bende diyorum akşam Emmi gelecek dedi Allah dedim Emmi gelmez gitti mi 6 ayda anca geliyor diyordum Emmi aydın kaçamağı yapmış kaş göz arası :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet bu çok iyi olmuş. Bir dahaki sefere şıp diye. Bu arada benim mapteki işaretlemem de oldukça iyi gibi değil mi Sayın Emmi?

Ama bu sefer kapıları kilitleyeceğiz. Hoş geldiniz demeye çalışırken güle güle oldu. (Ama bir taraftan zamanlama çok iyi oldu, Allah korusun fırtınaya denk gelseydiniz çok canımız sıkılırdı. Hep söylediğimiz gibi, her şeyde vardır bir hayır.) 😊
Hanım hep "sen çok şanslısın alo" der :) ,olayı anlattım da "desene kıl payı kurtulmuşuz fırtınadan" dedi ama otobanda damlamaya başlamıştı zaten :ok ,bu arada yollar gayet iyiydi, köy (mahalle) yolları da süperdi

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hanım hep "sen çok şanslısın alo" der :) ,olayı anlattım da "desene kıl payı kurtulmuşuz fırtınadan" dedi ama otobanda damlamaya başlamıştı zaten :ok ,bu arada yollar gayet iyiydi, köy (mahalle) yolları da süperdi
Biz de o kadar keyiflenmişiz ki sohbetten. Ben modemi kontrol ettim, ardından içeri gittim mutfağa, hanıma "Amaan, yedek modem var taktım, Hard Disk' te zaten bizim işimiz boşveeer." Demişim. Şöyle bir yüzüme baktı, "Seviyorum bu sakinliği" dedi. :haha:haha:haha

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Karpuz kesilmez artık mübarek ,kesilse de yanında yatılır ancak :haha1 , sevgili osmanke senin forumda yok olmuşum ,dün bakayım dedim ,haydaaa bizden eser yok :alala
Yok,yok banlama falan foruma zararlılar dadanmış onları temizledik onun için bazı kayıtlar şilinmiş giremesseniz bi baktırayım karakus,a valla aga benim aklımda duracağına karnımda dursun daha iyi derim keserim ben yatma işi sakıncalı :hoba1 :hoba1:haha1:haha1:haha1

Geri
Üst Alt