osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
Dur nereye gideyesun daha karpuz keseceuduk dostumçok geçmiş olsun nasıl oldun iyimisinBu arada erken çıkacağım bu gün
Dur nereye gideyesun daha karpuz keseceuduk dostumçok geçmiş olsun nasıl oldun iyimisinBu arada erken çıkacağım bu gün
Karpuz kesilmez artık mübarek ,kesilse de yanında yatılır ancak , sevgili osmanke senin forumda yok olmuşum ,dün bakayım dedim ,haydaaa bizden eser yokDur nereye gideyesun daha karpuz keseceuduk dostumçok geçmiş olsun nasıl oldun iyimisin
Navigasyonum felaket,kapının önüne kadar getirdi ,google maptan daha iyi bana göre bu arada senin oradan konum da attım kendimeHani yüzüne söylemek gibi olmasın mı desem. Maaşallah turp gibi gördük.
Bizi banlamışlar hemen misilleme yapalım EmmiKarpuz kesilmez artık mübarek ,kesilse de yanında yatılır ancak , sevgili osmanke senin forumda yok olmuşum ,dün bakayım dedim ,haydaaa bizden eser yok
Evet bu çok iyi olmuş. Bir dahaki sefere şıp diye. Bu arada benim mapteki işaretlemem de oldukça iyi gibi değil mi Sayın Emmi?Navigasyonum felaket,kapının önüne kadar getirdi ,google maptan daha iyi bana göre bu arada senin oradan konum da attım kendime
Evet ya ,hem de üçümüz birden ,sen ben ve slowfoodBizi banlamışlar hemen misilleme yapalım Emmi
Ben ağzımı açmayayım dedim, zira sitenin adresini unuttum. Bir kontrol edeyim dedim, ayıp olmasın diye sustum.Evet ya ,hem de üçümüz birden ,sen ben ve slowfood
Ooo bende diyorum akşam Emmi gelecek dedi Allah dedim Emmi gelmez gitti mi 6 ayda anca geliyor diyordum Emmi aydın kaçamağı yapmış kaş göz arasıEvet bu çok iyi olmuş. Bir dahaki sefere şıp diye. Ama bu sefer kapıları kilitleyeceğiz. Hoşgeldiniz demeye çalışırken güle güle oldu. (Ama bir taraftan zamanlama çok iyi oldu, Allah korusun fırtınaya denk gelseydiniz çok canımız sıkılırdı. Hep söylediğimiz gibi, her şeyde vardır bir hayır.)
Hanım hep "sen çok şanslısın alo" der ,olayı anlattım da "desene kıl payı kurtulmuşuz fırtınadan" dedi ama otobanda damlamaya başlamıştı zaten ,bu arada yollar gayet iyiydi, köy (mahalle) yolları da süperdiEvet bu çok iyi olmuş. Bir dahaki sefere şıp diye. Bu arada benim mapteki işaretlemem de oldukça iyi gibi değil mi Sayın Emmi?
Ama bu sefer kapıları kilitleyeceğiz. Hoş geldiniz demeye çalışırken güle güle oldu. (Ama bir taraftan zamanlama çok iyi oldu, Allah korusun fırtınaya denk gelseydiniz çok canımız sıkılırdı. Hep söylediğimiz gibi, her şeyde vardır bir hayır.)
Biz demiştik bizi banlar bunlar diye yanılmadık EmmiEvet ya ,hem de üçümüz birden ,sen ben ve slowfood
Böyle üçlü isim sayınca neden benim aklıma bedirhan geliyor?Biz demiştik bizi banlar bunlar diye yanılmadık Emmi
Biz de o kadar keyiflenmişiz ki sohbetten. Ben modemi kontrol ettim, ardından içeri gittim mutfağa, hanıma "Amaan, yedek modem var taktım, Hard Disk' te zaten bizim işimiz boşveeer." Demişim. Şöyle bir yüzüme baktı, "Seviyorum bu sakinliği" dedi.Hanım hep "sen çok şanslısın alo" der ,olayı anlattım da "desene kıl payı kurtulmuşuz fırtınadan" dedi ama otobanda damlamaya başlamıştı zaten ,bu arada yollar gayet iyiydi, köy (mahalle) yolları da süperdi
Yok,yok banlama falan foruma zararlılar dadanmış onları temizledik onun için bazı kayıtlar şilinmiş giremesseniz bi baktırayım karakus,a valla aga benim aklımda duracağına karnımda dursun daha iyi derim keserim ben yatma işi sakıncalıKarpuz kesilmez artık mübarek ,kesilse de yanında yatılır ancak , sevgili osmanke senin forumda yok olmuşum ,dün bakayım dedim ,haydaaa bizden eser yok