tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 503
- 36
şekere dikkat etmelimiş anlayacağınız
ne anladımAnayan,anadı anadınmı sen el öpenlerin çok olsun
ne anladımAnayan,anadı anadınmı sen el öpenlerin çok olsun
huylu huyundan vazgeçmezmiş yarın senin forumuna üye olayım ve bolbol resim atayım bakalım ne olacak görürüz hadi bye
kesin banlarsınz benihuylu huyundan vazgeçmezmiş yarın senin forumuna üye olayım ve bolbol resim atayım bakalım ne olacak görürüz hadi bye
daha karpuz kascektikHerkese, huzurlu, mutlu, sağlıklı uykular dilerim. İyi geceler.
Her sen desene forumu satın aldım ondan diyon dur ben coskuna diyeyim o zaman forumu satmisinda bizim haberimiz yok tobacco kızıyor diyeyimhuylu huyundan vazgeçmezmiş yarın senin forumuna üye olayım ve bolbol resim atayım bakalım ne olacak görürüz hadi bye
kesin banlarsınz beni
Botech Piko 120 Plus Açılmıyor.
Cihazın LNB girişi kopmuştu. Onardim ancak durduk yerde sinyal yok uyarısı verdi. Bende ayarlardan sıfırladım. Ondan sonra kapattıktan sonra açılmadı. Yazılım atamadım. Ne olmuş olabilir. Sadece güce taktigim an TV mavi sinyal yok ekrandan anlık olarak siyaha dönüyor. Daha sonrasında yine...tavsiyeforumu.com
Önceki gün telefonda görüştüm, Biraz rahatsızdı. Yarın aksilik olmazsa görüşür son durumu paylaşırım.Teraspy Emmi'den haber var mı ? Görünmüyor ne zamandır.
Yakın zamanda İzmir'e gitme durumum var, müsait olursa ziyaret ederim kendisiniÖnceki gün telefonda görüştüm, Biraz rahatsızdı. Yarın aksilik olmazsa görüşür son durumu paylaşırım.
Teşekkür ederim yıldırım ,turp gibiyim maşallah, bu arada eve optima kan şekeri ölçü aleti ile çubuklarını aldım hemen test de yaptım eczacı çok yardımcı oldu,hemen "amca ben kurayım istersen deneme de yaparız görürsün" dedi ,sabah kalktığımda da bir deneme daha yaptım ,en azından evde bulunsun bu alet dedimEmmim gelmiş nasıl oldun Emmi iyisindir inşallah