Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ooo bende diyorum akşam Emmi gelecek dedi Allah dedim Emmi gelmez gitti mi 6 ayda anca geliyor diyordum Emmi aydın kaçamağı yapmış kaş göz arası :haha1
Yolda navi için tam polis noktasında durdum yine :kiskis ,polis bana düdük yerine ıslık çaldı ,orada durma diye iyi mi, ben de telefonu gösterdim "acil" dedim ,halbuki naviyi açıyordum ,hanım da "tam da yerinde durdun yine be alo" dedi :haha1

byalo-480.png

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yok,yok banlama falan foruma zararlılar dadanmış onları temizledik onun için bazı kayıtlar şilinmiş giremesseniz bi baktırayım karakus,a valla aga benim aklımda duracağına karnımda dursun daha iyi derim keserim ben yatma işi sakıncalı :hoba1 :hoba1:haha1:haha1:haha1
Üstadım. Şimdi bu özür mü, kabahat mi v.s. biraz karıştı gibi geldi. Kendimi zararlı olarak mı düşünseem, yoksa nasıl yapsam. :haha

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yolda navi için tam polis noktasında durdum yine :kiskis ,polis bana düdük yerine ıslık çaldı ,orada durma diye iyi mi, ben de telefonu gösterdim "acil" dedim ,halbuki naviyi açıyordum ,hanım da "tam da yerinde durdun yine be alo" dedi :haha1

byalo-480.png
Gerçekten tam denk gelmiş. Yine avdalarmış demek ki. Ama çok şükür ben ihtiyar halimle yakalanmıyorum. :haha:haha:haha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yok,yok banlama falan foruma zararlılar dadanmış onları temizledik onun için bazı kayıtlar şilinmiş giremesseniz bi baktırayım karakus,a valla aga benim aklımda duracağına karnımda dursun daha iyi derim keserim ben yatma işi sakıncalı :hoba1 :hoba1:haha1:haha1:haha1
Zararlılar kelimesini üzerimize alındık ama osmanke osmanke hocam diğer forumun adamları bizim üyeleri kapar bunlar diye silmiş olmasın bizi :kiskis

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bu arada foto bimden alınma araç kamerasındandır :hihi
Gördüm araç kamerasını. Bayağı güzel duruyordu. İş görsün yeter. Bende yi car cam vardı ama pili çok çabuk sıkıntı yarattı. Şimdi yatıyor. Birebir aynı pilden bulamadım. Hatta yuvasına uyan pilde denk gelmedi. Bulduğum an takacağım. Wifi görüntü paylaşımı ve ADAS' ta var.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sayın Emmi. Biz yavaş yavaş sabah doğru gidiyoruz. Hanımlar iletişim bilgilerini de edindi. Bir araya gelip... :haha
Bizimki yarın için cuma mesajları arıyor karşımda :hihi ,ya bir kağıda yaz,fotosunu çek yolla herkese diyorum "olmaz" dedi,illa foto bulacak ,arasın bakalım ,hanıma "aman bana yollama böyle mesaj" dedim :hih

Geri
Üst Alt