teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,985
- 65
Yolda navi için tam polis noktasında durdum yineOoo bende diyorum akşam Emmi gelecek dedi Allah dedim Emmi gelmez gitti mi 6 ayda anca geliyor diyordum Emmi aydın kaçamağı yapmış kaş göz arası![]()
![kiskis :kiskis :kiskis](/styles/tf/smile/kiskis.gif)
![haha1 :haha1 :haha1](/styles/tf/smile/haha1.gif)
![byalo-480.png](https://resim.tavsiyeforumu.com/images/byalo-480.png)
Yolda navi için tam polis noktasında durdum yineOoo bende diyorum akşam Emmi gelecek dedi Allah dedim Emmi gelmez gitti mi 6 ayda anca geliyor diyordum Emmi aydın kaçamağı yapmış kaş göz arası![]()
Eh yani demek bazı zararlılar dadandı ve onları sildiniz haYok,yok banlama falan foruma zararlılar dadanmış onları temizledik onun için bazı kayıtlar şilinmiş giremesseniz bi baktırayım karakus,a valla aga benim aklımda duracağına karnımda dursun daha iyi derim keserim ben yatma işi sakıncalı![]()
![]()
Üstadım. Şimdi bu özür mü, kabahat mi v.s. biraz karıştı gibi geldi. Kendimi zararlı olarak mı düşünseem, yoksa nasıl yapsam.Yok,yok banlama falan foruma zararlılar dadanmış onları temizledik onun için bazı kayıtlar şilinmiş giremesseniz bi baktırayım karakus,a valla aga benim aklımda duracağına karnımda dursun daha iyi derim keserim ben yatma işi sakıncalı![]()
![]()
Gerçekten tam denk gelmiş. Yine avdalarmış demek ki. Ama çok şükür ben ihtiyar halimle yakalanmıyorum.Yolda navi için tam polis noktasında durdum yine,polis bana düdük yerine ıslık çaldı ,orada durma diye iyi mi, ben de telefonu gösterdim "acil" dedim ,halbuki naviyi açıyordum ,hanım da "tam da yerinde durdun yine be alo" dedi
![]()
Üstadım. Şimdi bu özür mü, kabahat mi v.s. biraz karıştı gibi geldi. Kendimi zararlı olarak mı düşünseem, yoksa nasıl yapsam.![]()
Zararlılar kelimesini üzerimize alındık amaYok,yok banlama falan foruma zararlılar dadanmış onları temizledik onun için bazı kayıtlar şilinmiş giremesseniz bi baktırayım karakus,a valla aga benim aklımda duracağına karnımda dursun daha iyi derim keserim ben yatma işi sakıncalı![]()
![]()
Bu arada foto bimden alınma araç kamerasındandırYolda navi için tam polis noktasında durdum yine,polis bana düdük yerine ıslık çaldı ,orada durma diye iyi mi, ben de telefonu gösterdim "acil" dedim ,halbuki naviyi açıyordum ,hanım da "tam da yerinde durdun yine be alo" dedi
![]()
Kamera iş yapar Emmi parasına göre harikaBu arada foto bimden alınma araç kamerasındandır![]()
Gördüm araç kamerasını. Bayağı güzel duruyordu. İş görsün yeter. Bende yi car cam vardı ama pili çok çabuk sıkıntı yarattı. Şimdi yatıyor. Birebir aynı pilden bulamadım. Hatta yuvasına uyan pilde denk gelmedi. Bulduğum an takacağım. Wifi görüntü paylaşımı ve ADAS' ta var.Bu arada foto bimden alınma araç kamerasındandır![]()
Bizimki yarın için cuma mesajları arıyor karşımdaSayın Emmi. Biz yavaş yavaş sabah doğru gidiyoruz. Hanımlar iletişim bilgilerini de edindi. Bir araya gelip...![]()