abicim kızma ama sen de her yere resim doldurmuşun klavyen bozukmu yoksa klavyenmi yok
Ben sana istediğin kadar göndereyim klavye tobocco bizde sorun olmaz ama sen rahatsız olduysan kendi sayfanda yaz olurmu bundan sonra resimleri sen paylaşırsın olmazmı başka sıkıntı varsa bir zahmet paylaşıverabicim kızma ama sen de her yere resim doldurmuşun klavyen bozukmu yoksa klavyenmi yok
Hayırlı geceleriniz olsun efendim. Hoşgeldiniz. Nerelerdesiniz?Ben sana istediğin kadar göndereyim klavye tobocco bizde sorun olmaz ama sen rahatsız olduysan kendi sayfanda yaz olurmu bundan sonra resimleri sen paylaşırsın olmazmı başka sıkıntı varsa bir zahmet paylaşıver
Hayırlı geceler slowfood ben hergece buradayım sizden ses yokHayırlı geceleriniz olsun efendim. Hoşgeldiniz. Nerelerdesiniz?
Üstadım. Emmi' miz rahatsızlandı gelemiyor. Ben de birkaç akşam erken ayrıldım. Maalesef öyle oldu kusura bakmayın. Ee nabıyonuz bea diyeyim.Hayırlı geceler slowfood ben hergece buradayım sizden ses yok
Vay o yatağın haline. Hayır olsun rahat uyurdun şimdiye kadar kafanda neler dönüyor Başkan?yatakla dövüş halindeyim bir türlü uykum gelmedi. Halbuki dün sabah işten çıkmıştım ve uykusuzum.
yatakla dövüş halindeyim bir türlü uykum gelmedi. Halbuki dün sabah işten çıkmıştım ve uykusuzum.
sota bazen insanın kafasına birşey takılıyor sabaha kadar dön o tarafa dön bu tarafa bazende hiç birşey olmasada uyuyamıyor insan hani diyorlar ya hiç birşey olmasada mutlaka birşey olmuştur o misalÜstadım. Emmi' miz rahatsızlandı gelemiyor. Ben de birkaç akşam erken ayrıldım. Maalesef öyle oldu kusura bakmayın. Ee nabıyonuz bea diyeyim.
Herhalde sonunda daldı. Ne yapalım üstadım bildiğiniz gibi. Koşuşturup duruyoruz. Arada işler güçler sahneleri denk geliyor onları seyrediyorum. Fena değil çocuklar.sota bazen insanın kafasına birşey takılıyor sabaha kadar dön o tarafa dön bu tarafa bazende hiç birşey olmasada uyuyamıyor insan hani diyorlar ya hiç birşey olmasada mutlaka birşey olmuştur o misal
slowfood emmi,nin yazısından anladım rabbim şifalar versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur umarım sen iyisindir inşallah eee beni sorarsanız hep aynı beyaa
aaa ben o sahneleri hiç seyretmiyorum beyaa biz kendi sahnemizde kendimiz yazıp kendimiz oynuyoruz beyaaaHerhalde sonunda daldı. Ne yapalım üstadım bildiğiniz gibi. Koşuşturup duruyoruz. Arada işler güçler sahneleri denk geliyor onları seyrediyorum. Fena değil çocuklar.
tobocco cevab verirmi bilmem ama ben tobacco olarak benim sayfam yok ne tobocco ne tobaccoBen sana istediğin kadar göndereyim klavye tobocco bizde sorun olmaz ama sen rahatsız olduysan kendi sayfanda yaz olurmu bundan sonra resimleri sen paylaşırsın olmazmı başka sıkıntı varsa bir zahmet paylaşıver
Anayan,anadı anadınmı sen el öpenlerin çok olsuntobocco cevab verirmi bilmem ama ben tobacco olarak benim sayfam yok ne tobocco ne tobacco
osman dayı kızılacak bişi yok bak süper resimsiz de oluyomuş
ellerinden öpüyorum