teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bu gün geç girdim ,uyumuşum
Bu gün geç girdim ,uyumuşum
Ohh artık öğlene kadar oturursun sen yarasınBu gün geç girdim ,uyumuşum
Yok merak etme ,hanım uzakta da olsa kumanda elinde biliyorsun "alo kapat yat artık" diye mutlaka wp'den mesaj atar,telefondan girip bakar yazıyormuyum daha diye mübarekOhh artık öğlene kadar oturursun sen yarasın
bende daha öyle mevzular yok benim hanım birazda ilaç kullandığı için hem sabah namazına kalkmak için erken yatar 23,00 gibi nadirdir uyuyamadımı gelir yanımaYok merak etme ,hanım uzakta da olsa kumanda elinde biliyorsun "alo kapat yat artık" diye mutlaka wp'den mesaj atar,telefondan girip bakar yazıyormuyum daha diye mübarek
Nasıl mevzular yok sende anlat bakalımbende daha öyle mevzular yok benim hanım birazda ilaç kullandığı için hem sabah namazına kalkmak için erken yatar 23,00 gibi nadirdir uyuyamadımı gelir yanıma
Öyle wp,mesaj atmak yat,mat falan benim nezaman işim biter ozaman yatakNasıl mevzular yok sende anlat bakalım
Konuyu değiştirme taşmış duvarmışArkadaş biz boşuna duvara taş alıp yaptırıyormuşuz yahu adamlar direk duvara beton sıva ile taş yapıyorlar bu daha iyi bence az önce izledim insanlar resmen soyuluyor yahu
"Diyorum " diyorsun yaniÖyle wp,mesaj atmak yat,mat falan benim nezaman işim biter ozaman yatak
Yani dyorum"Diyorum " diyorsun yani
Tabii yenge yok yanında ,yaz bakalımYani dyorum
Yalan değil ama şuda bir gerçek böyle gece durmalarımız bana, çalışırken vardiyalı olup gece çalışma hayatımız ve evde kaldığımızda yine bünye böyle alıştığı için gece oturma araştırma isteği oluşundan dolayıdır ve şuan için maalesef evde yatalak hasta günün hangi saatinde kalkacağı hiç belli olmuyor bir bakıyorsun hiç kalkmadan sabaha kadar mışıl,mışıl uyuyor bir bakıyorsun tam yatıyorsun kalkıyor köye gidecekmiş elbiselerini istiyor trene inecekmiş aslında hiç birşey yapamaz ama işte beyin ona hükmediyor hadi bakalım bazen 2,3 saat laf anlatmaya çalış o uyumadan yatamıyorsun çünkü kalkmaya çalıştığı vakit düşer biryerini kırabilir diye korkuyoruz allah korusun o zaman daha zor hiç kaldırıp hareket ettiremeyiz bizim dünürün annesi aynı şekilde oldu kadıncağız gece kalkıyor bunlarda duymuyorlar bir düşüyor kalça kemiğini kırdı defalarca ameliyat oldu eve getirdiler rahat durmadığı için yerine kaynamıyor yeniden çıkıyor yerine tam oturtamıyorlar şimdi artık hiç kalkamıyor devamlı yatalak oldu maalesefTabii yenge yok yanında ,yaz bakalım
Hımm, geçmiş olsun zor valla böyle hastaya bakmak,Allah kolaylık versin,alt komşumdan biliyorumYalan değil ama şuda bir gerçek böyle gece durmalarımız bana, çalışırken vardiyalı olup gece çalışma hayatımız ve evde kaldığımızda yine bünye böyle alıştığı için gece oturma araştırma isteği oluşundan dolayıdır ve şuan için maalesef evde yatalak hasta günün hangi saatinde kalkacağı hiç belli olmuyor bir bakıyorsun hiç kalkmadan sabaha kadar mışıl,mışıl uyuyor bir bakıyorsun tam yatıyorsun kalkıyor köye gidecekmiş elbiselerini istiyor trene inecekmiş aslında hiç birşey yapamaz ama işte beyin ona hükmediyor hadi bakalım bazen 2,3 saat laf anlatmaya çalış o uyumadan yatamıyorsun çünkü kalkmaya çalıştığı vakit düşer biryerini kırabilir diye korkuyoruz allah korusun o zaman daha zor hiç kaldırıp hareket ettiremeyiz bizim dünürün annesi aynı şekilde oldu kadıncağız gece kalkıyor bunlarda duymuyorlar bir düşüyor kalça kemiğini kırdı defalarca ameliyat oldu eve getirdiler rahat durmadığı için yerine kaynamıyor yeniden çıkıyor yerine tam oturtamıyorlar şimdi artık hiç kalkamıyor devamlı yatalak oldu maalesef