teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,290
- 66
Buna açıklık getireyim ,hanım bana bir süre önce "alo bak bunu traştan sonra yüzüne sür" demişti ,ben de alıp sürdüm yağı,bir- iki -üç derken bir sabah yüzümü yıkadım havluya sildim,aynaya baktım yüzümde değişiklik var.Bu arada bu veralar felaket, siyah benleri bir süre sonra koparıp atıyor![]()
,bir daha baktım ,aaaa, ben falan yok tabii önce çok korktum hanıma gittim o da şaşırdı "ne yaptın "dedi ,yağ sürüyorum işte dedim.Sonra sol tarafımda da vardı ,oraya bilerek sürmeye başladım,3-4 sürüşten sonra pat diye düştü ben 
Fibroepitelin sağlıklı hale gelip gerilmesini sağladığı için etki gösteriyor muhtemelen. Bir de yağ formunda olduğu için daha yoğun etki gösteriyor. Çok güzel. Hatta biraz komik olacak, az önce omzumda bir tane olduğunu gördüm. Çok önemsemedim ama şimdi deneyeceğim.
biz zaten ilk önce neden-nasıl diye anlamadık ,fotoda görünen ben düşünce kulağımın arkasında da var(dı) ,oraya bu kez sadece deneme amaçlı sürmeye başladım bir kaç kez sürünce yarısı koptu kendi kendine,yarısı kaldı ,şimdi hanım bana "bak unutma, karıştır-ez,tahta kaşıkta kalanları da sür dedi
(Ankara'raya anıtkabre gidiyorlar ,yeğeni götürüyor,Eskişehir'de kalacaklar sonra Ankara)