teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Değişmez tabii , arada 5 fark ya var ya yok o yüzden değişmezalo abi 20 ile 25 diyor ama değişmez diyor 20 25 değişmezmiş
Değişmez tabii , arada 5 fark ya var ya yok o yüzden değişmezalo abi 20 ile 25 diyor ama değişmez diyor 20 25 değişmezmiş
Yazacaktım ama diğer konuya kafam takılınca unuttum idare edin hadi hastayım şimdiyaşlılık kötü desene yazarak bye demek varken resimle bye demek daha kolay
Emmi dezenfektan yap dedin bi sorayım dedim yabancı kaynaklara göre zararları normal sigaraya oranla az ama bizimkilere sorarsan normal sigaradan daha zararlı ve ülkemizde satışı da yasak
yanlış oldu abi pardon
Yani zararlı "az" da olsa işte mübarekEmmi dezenfektan yap dedin bi sorayım dedim yabancı kaynaklara göre zararları normal sigaraya oranla az ama bizimkilere sorarsan normal sigaradan daha zararlı ve ülkemizde satışı da yasak
Ben daha önce bıraktım 1 ay hiç sigara içmedim Emmi .Yani zararlı "az" da olsa işte mübarek
Senden şüpheleniyordum zaten , haber geliyordu banaAynen öyle isterlerse karşı gelsinler almam içeri sonra ana kapıda zaten arkadan kilitlemeli kalırlar dişarda
Ya ben emekli adamım başlamadım da sen nasıl bahane buldun da başladınBen daha önce bıraktım 1 ay hiç sigara içmedim Emmi .
Ülke gündemi mağlum yine bir bahane bulup başladık
İyi geceler ,ben de çıkacağım birazdanHadi ben kaçtım sizlere iyi muhabbetler hayırlı geceler
Arkandan geliyorum osmanke hocamHadi ben kaçtım sizlere iyi muhabbetler hayırlı geceler