Sayın Emmi. Allah sizlere bol bol bereketlisinden nasip etsin. Açıkçası daha önce de söylediğim gibi ben bu lafları görseli paylaştığım için duyuyorum muhtemelen ve haklısınız. Ama dediğim gibi hiç alışkanlığım olmayan bir şey yaptım. Hatta tabağın fotoğrafını çekerken hanım "Ooo bakıyorum görseller v.s. hayırdır" dedi. Çok bahsettim paylaşayım dedim. Bir daha olmaz söz. (Allah olmayanlara, hakkı olanlara bol bol nasip etsin.)Ooo, demek limonmuş ,yumurtadan daha pahalı üstelik , demek ki neymiş " para ile imanın kimde olduğu belli olmaz" mış.
arkadaşı trafik kazası geçirmiş başındaydı demek hastanede yanıda kaldıAga gelmemiş daha iyidir inşallah kendisi
İnşallah kötü birşey yoktur allah yardımcısı olsun şimdiden çok geçmiş olsun inşallaharkadaşı trafik kazası geçirmiş başındaydı demek hastanede yanıda kaldı
belki forumdadır dedim ama demek yok buralardaİnşallah kötü birşey yoktur allah yardımcısı olsun şimdiden çok geçmiş olsun inşallah
Çok geçmiş olsun. Bilgi için çok teşekkür ederiz.belki forumdadır dedim ama demek yok buralarda
Amin amin ,hanım pazardan kilosu 15 tlye aldı limonu, ne yapsak bilmem ki ,limon almaya oralara mı gelsek ,İşin aslı biz de sevmeyiz yiyecek fotosu paylaşmayı bu konuda karı-koca hemfikiriz, gerçi ikimizin de sosyal medyamız yok,hanımın vardı facesi ,sırf tabak tabak yemek paylaşıldığı için ve bazı istenmeyen paylaşımlar yapıldığı için kaldırdı facesini ,benim zaten yok hiç bir şeyimSayın Emmi. Allah sizlere bol bol bereketlisinden nasip etsin. Açıkçası daha önce de söylediğim gibi ben bu lafları görseli paylaştığım için duyuyorum muhtemelen ve haklısınız. Ama dediğim gibi hiç alışkanlığım olmayan bir şey yaptım. Hatta tabağın fotoğrafını çekerken hanım "Ooo bakıyorum görseller v.s. hayırdır" dedi. Çok bahsettim paylaşayım dedim. Bir daha olmaz söz. (Allah olmayanlara, hakkı olanlara bol bol nasip etsin.)
Küçük bir not: Limonu KG' ı 8 TL' den buldum. O yüzden kaçırmayayım dedim.
Lahavleveeeearkadaşı trafik kazası geçirmiş başındaydı demek hastanede yanıda kaldı
İnşallah kötü birşey yoktur allah yardımcısı olsun şimdiden çok geçmiş olsun inşallah
Çok şükür sıkıntı yok,hemen de yapıştırmış tobacco ,arkadaşın yaşı benden büyük baya,çocukları İstanbul'da olduğundan yengeye "sen git ben buradayım" dedim,kontrol altında tutuldu bir süre ,sonra çıktık.Tabii ben dolmuşla gittiğimden başka arkadaş gelip aldı biziÇok geçmiş olsun. Bilgi için çok teşekkür ederiz.
Valla Başkan' a iyi geceler dedim de. Sizi bir göreyim de öyle gideyim diye geri döndüm Sayın Emmi.Lahavleveeee
Çok şükür sıkıntı yok,hemen de yapıştırmış tobacco ,arkadaşın yaşı benden büyük baya,çocukları İstanbul'da olduğundan yengeye "sen git ben buradayım" dedim,kontrol altında tutuldu bir süre ,sonra çıktık.Tabii ben dolmuşla gittiğimden başka arkadaş gelip aldı bizi
Buralarda da öyleydi. Nasıl denk geldi bende anlamadım. Öncesinde de söylemiştim alıp hemen doğrayacağım diye. Nasipmiş. Bizde kapatmıştık face v.s. şu anda açık olanlar sadece iş hesapları. O da bayram seyran mesajları v.s. Bireysel olarak sosyal medyada bizde yokuz.Amin amin ,hanım pazardan kilosu 15 tlye aldı limonu, ne yapsak bilmem ki ,limon almaya oralara mı gelsek ,İşin aslı biz de sevmeyiz yiyecek fotosu paylaşmayı bu konuda karı-koca hemfikiriz, gerçi ikimizin de sosyal medyamız yok,hanımın vardı facesi ,sırf tabak tabak yemek paylaşıldığı için ve bazı istenmeyen paylaşımlar yapıldığı için kaldırdı facesini ,benim zaten yok hiç bir şeyim
Çok şükür bizde sevindik. Aman Allah korusun.Çok şükür sıkıntı yok,hemen de yapıştırmış tobacco ,arkadaşın yaşı benden büyük baya,çocukları İstanbul'da olduğundan yengeye "sen git ben buradayım" dedim,kontrol altında tutuldu bir süre ,sonra çıktık.Tabii ben dolmuşla gittiğimden başka arkadaş gelip aldı bizi
PCLinuxOS hepsini tanır,bizim lenovoda sıkıntısız tanıdı ama bazen wifi de tanımada sıkıntı çıkartıyor (realtek) ,hangi masa üstünü indirdin ,kde miValla Başkan' a iyi geceler dedim de. Sizi bir göreyim de öyle gideyim diye geri döndüm Sayın Emmi.
Buralarda da öyleydi. Nasıl denk geldi bende anlamadım. Öncesinde de söylemiştim alıp hemen doğrayacağım diye. Nasipmiş. Bizde kapatmıştık face v.s. şu anda açık olanlar sadece iş hesapları. O da bayram seyran mesajları v.s. Bireysel olarak sosyal medyada bizde yokuz.
Çok şükür bizde sevindik. Aman Allah korusun.
Bu arada dipnot, bugün PCLinuxOS indirdim. Bir de LiveCD imiş. Pek bir hoşuma gitti. Bir deneyeyim benim sistemlerde bakalım hangi driverları tanımayacak.