Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim aidatla beraber 300 TL ,bu gün ödedim ,aidat 100 bu arada :ok
Bizde aidat yok biz kendimiz aidat birşey yapılacaksa söylüyorum tamam diyorlar hemen iş bittikten sonra veriyorlar bi merdiven temizliği,birde merdiven elektiğinin parasını topluyorum o kadar 3 daire 1 dükkan hepsi okadar :ok :bye

Bizde aidat yok biz kendimiz aidat birşey yapılacaksa söylüyorum tamam diyorlar hemen iş bittikten sonra veriyorlar bi merdiven temizliği,birde merdiven elektiğinin parasını topluyorum o kadar 3 daire 1 dükkan hepsi okadar :ok :bye
Eee, işte onlar aidat gibi :) hatta değişken aidat mübarek :kiskis :bye

Asansör yok mu sizde :alala :bye

418f782dbeb263170ca.jpg

fd3edad90a2d5f1f266496bbbb76f70a-1ebf9737c6786a238.jpg

Asansör yok mu sizde :alala :bye
Yok biz bilerek yaptırtmadık çünkü olanlarda sorun çok oluyor heray bakım ücreti vergisi sen çok bindin çocuklar sürekli oyun oynar gibi inip,biniyorlar sonra arıza yapıyor :ok :bilmiyom

Yok biz bilerek yaptırtmadık çünkü olanlarda sorun çok oluyor heray bakım ücreti vergisi sen çok bindin çocuklar sürekli oyun oynar gibi inip,biniyorlar sonra arıza yapıyor :ok :bilmiyom
Kaç katlıydı binanız :alala

Parmaklarında kireçlenme var :kiskis

4 kat ama tek daire 3+1 zaten 2 dairesi bizim 20 ile 25tl arası merdiven elektiriği 40 tl,de merdiven temizliği değişmez fiat :haha :ok
alo abi 20 ile 25 diyor ama değişmez diyor 20 25 değişmezmiş

Geri
Üst Alt