Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
unforgotten teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden:ok
teraspy dostum dinlendim yoksa atlatamazdım böyle 2 günde inan evden bile çıkmadım arayanlara,da perşembe gününe kadar yokum dedim:sopa1:hihi dinlenebilmek için yarın öğlen namaza gittiğimde görürler gene çağırırlar gerçi :ok:bye:bilmiyom
Arayanlar derken, 4 düncüyü tamamlamak için mi :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
:sopa1 :hihi:hahaben o işleri bırakalı çok oldu 6 yıl oldu umreye gittiğimden beridir ne oyun ne içki ben kendime söz verdim ibadete başlarsan bunlardan tamamen koparım yapmam diye ve sözümde duruyorum,ki keşke daha önce bıraksaymışım diyorum kendi,kendime :ok:bye
Ohooo, :sopa1 <--- bundan korksaydım tarlada ağaç yetiştirmezdim :haha1 ,Ben hiç başlamadım çok şükür umreye gitmeme gerek kalmadan da sigarayı bıraktım 8-9 yıl oldu, hanımla anlaşamıyoruz yıl konusunda ,o 9 diyor ,ben 8 ,ben de hanıma "eee ,ikisini yan yana getir 9/8 oluyor" diyorum o zaman da kızıyor bana :hihi

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Ohooo, :sopa1 <--- bundan korksaydım tarlada ağaç yetiştirmezdim :haha1 ,Ben hiç başlamadım çok şükür umreye gitmeme gerek kalmadan da sigarayı bıraktım 8-9 yıl oldu, hanımla anlaşamıyoruz yıl konusunda ,o 9 diyor ,ben 8 ,ben de hanıma "eee ,ikisini yan yana getir 9/8 oluyor" diyorum o zaman da kızıyor bana :hihi
Dostum benim umreye gitme sebebim sadece bunlar değil ben ibadete başlarsam allahın emir ve yasaklarına uymak için bunları bıraktım,ki bundan önce hepsini yapıyorduk yanlış anlaşılmasın içki vardı ama oyun öyle kumar şeklinde falan değildi öyle aman,aman çok fazla kötü alışkanlıklarımız yoktu ama işte hem ibadet hem bunlar benim için kesinlikle olmaması gerekiyordu işte şimdilik bi tek kötü alışkanlığımız sigara var yakın zamanda allahın izniyle onuda bırakacam ama malum evde daha önce anlatmıştım malum durumlar var sırası geliyor üzülüyoruz sırası geliyor canımız sıkılıyor eşimin babası olduğu için hiç bir şekilde bırakıp gidemiyoruz yatağa bağımlı olduğu için alzhaymer biz kendimiz vizdanen bırakamıyoruz maalesef inşallah bu günlerde gelip geçecek :bilmiyom :hmm:ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dostum benim umreye gitme sebebim sadece bunlar değil ben ibadete başlarsam allahın emir ve yasaklarına uymak için bunları bıraktım,ki bundan önce hepsini yapıyorduk yanlış anlaşılmasın içki vardı ama oyun öyle kumar şeklinde falan değildi öyle aman,aman çok fazla kötü alışkanlıklarımız yoktu ama işte hem ibadet hem bunlar benim için kesinlikle olmaması gerekiyordu işte şimdilik bi tek kötü alışkanlığımız sigara var yakın zamanda allahın izniyle onuda bırakacam ama malum evde daha önce anlatmıştım malum durumlar var sırası geliyor üzülüyoruz sırası geliyor canımız sıkılıyor eşimin babası olduğu için hiç bir şekilde bırakıp gidemiyoruz yatağa bağımlı olduğu için alzhaymer biz kendimiz vizdanen bırakamıyoruz maalesef inşallah bu günlerde gelip geçecek :bilmiyom :hmm:ok
Öncelikle geçmiş olsun, ben sigarayı "pat" diye bıraktım ,bir gün akşam balkona çıktım sigara içmek için.Yaktım,şöyle 1-2 içime çektim ardından söndürüp içeri girdim.Hanım şaşırdı "ne çabuk zıkımlandın" dedi ,ona "bıraktım sigarayı" dedim ,inanmadı tabii :) Malboroyu da yeni almıştım,bana "yarın içersin " dedi.O yarın hiç olmadı,benim bacanak var ,bana "aslanım bıraktım diyen çok insan gördüm" demişti,şimdilerde halen "alo valla sana helal olsun,gerçekten içmiyormusun" diyor ,yani inanamamıştı keltoş :haha1 İçki desen çalgıcı olmama rağmen bana verilen içkileri satardım hep,içmezdim.bir kere bira içmiştim çalarken ,inan orgun başında sızdım , nişandı o gün ,nişanın 2.ci devresi ben yoktum ,teyple yapmışlar ,o oldu bir daha da içmedim :) Ama bana kimse inamadı "çalgıcı içkicidir" dediler hep ,yani işte böyle , ne diyeyim :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sigara konusu açılmış 4 gündür sigara içmiyorum bıraktım :kiskis
Normal sigarayı bıraktım ama Elektronik sigaraya başladım :haha1

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Ben de "doğal gazlı sigara" ya başladım :haha1
doğalgaz diyince aklıma geldi şimdi reis bu ay,da faturaları sıfırladı eleman boş fatura yazdı gitti ama suya bindirmişler faturarı kardeşim en fazla 85tl gelen fatura bu sefer 210 tl,ye çıkmış bide üstelik bizimki engelli indirimli fatura bu nasıl iştir anlamadım ben:bilmiyom:sopa1

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
yıldırım bu daha zararlı benim anladığım kadarıyla madem bıraktın hiç içme kardeşim o likit mahvediyormuş ciğerleri :bilmiyom :hmm:bilmiyom
Geçiş süreci osmanke osmanke hocam 1 aya onu bırakıp kendim üretiyorum likiti nikotin yok tütün aroması ekledim az sigara kokusu yok nefesim açıldı fark var yani.

IMG_20230524_015514.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
doğalgaz diyince aklıma geldi şimdi reis bu ay,da faturaları sıfırladı eleman boş fatura yazdı gitti ama suya bindirmişler faturarı kardeşim en fazla 85tl gelen fatura bu sefer 210 tl,ye çıkmış bide üstelik bizimki engelli indirimli fatura bu nasıl iştir anlamadım ben:bilmiyom:sopa1
Su belediyeye ait değil mi,hükümete ait değil su ödemesi.İstanbul'da neredesiniz siz :alala

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merak etme osmanke osmanke hocam sonraki gaz zamında tahsil ederler o faturayı ruhun duymaz bile :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Geçiş süreci osmanke osmanke hocam 1 aya onu bırakıp kendim üretiyorum likiti nikotin yok tütün aroması ekledim az sigara kokusu yok nefesim açıldı fark var yani.

IMG_20230524_015514.jpg
Böyle saçma sapan şeylerle hiç ilgilenmedim doğrusu,inan "pat" diye bıraktım,sende bırak ,kırmızılı olanı da kendine "dezenfektan " yap kullan :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Böyle saçma sapan şeylerle hiç ilgilenmedim doğrusu,inan "pat" diye bıraktım,sende bırak ,kırmızılı olanı da kendine "dezenfektan " yap kullan :)
Emmi elektronik merağından aldım zaten sevmedim inan gerçek Tütün gibisi yok oda zararlı likit boşa gitmesin bitireyim dedim el emeği var okadar yapmışım demlemişim likiti :kiskis

Geri
Üst Alt