teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,290
- 66
Arayanlar derken, 4 düncüyü tamamlamak için miunforgotten teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden
teraspy dostum dinlendim yoksa atlatamazdım böyle 2 günde inan evden bile çıkmadım arayanlara,da perşembe gününe kadar yokum dedimdinlenebilmek için yarın öğlen namaza gittiğimde görürler gene çağırırlar gerçi
![]()

dinlenebilmek için yarın öğlen namaza gittiğimde görürler gene çağırırlar gerçi 
ben o işleri bırakalı çok oldu 6 yıl oldu umreye gittiğimden beridir ne oyun ne içki ben kendime söz verdim ibadete başlarsan bunlardan tamamen koparım yapmam diye ve sözümde duruyorum,ki keşke daha önce bıraksaymışım diyorum kendi,kendime
,Ben hiç başlamadım çok şükür umreye gitmeme gerek kalmadan da sigarayı bıraktım 8-9 yıl oldu, hanımla anlaşamıyoruz yıl konusunda ,o 9 diyor ,ben 8 ,ben de hanıma "eee ,ikisini yan yana getir 9/8 oluyor" diyorum o zaman da kızıyor bana 
Malboroyu da yeni almıştım,bana "yarın içersin " dedi.O yarın hiç olmadı,benim bacanak var ,bana "aslanım bıraktım diyen çok insan gördüm" demişti,şimdilerde halen "alo valla sana helal olsun,gerçekten içmiyormusun" diyor ,yani inanamamıştı keltoş