osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,138
- 60
K,çekmece evet belediyeye ait ama bu ay böyle geldi maalesefSu belediyeye ait değil mi,hükümete ait değil su ödemesi.İstanbul'da neredesiniz siz
K,çekmece evet belediyeye ait ama bu ay böyle geldi maalesefSu belediyeye ait değil mi,hükümete ait değil su ödemesi.İstanbul'da neredesiniz siz
İyi ya işte ,trenden inerken dezenfektan olarak eline sıkar kullanırsın demlenmiş likitiniEmmi elektronik merağından aldım zaten sevmedim inan gerçek Tütün gibisi yok oda zararlı likit boşa gitmesin bitireyim dedim el emeği var okadar yapmışım demlemişim likiti
sizde su fiyatı belli değil mi,m3 olarak yani,ilk okuma-son okuma bak foturaya kaç m3 kullanmışınız belli olurduK,çekmece evet belediyeye ait ama bu ay böyle geldi maalesef
Tren "toplu taşıma"yı temsil ediyordu hahahabursada tren yokki hehe
Tramvay geldi de ben hiç binmedim çok yavaşbursada tren yokki hehe
Emmi sizin kuşak Tehlikeli (Baby_boomers)İyi ya işte ,trenden inerken dezenfektan olarak eline sıkar kullanırsın demlenmiş likitini
Yarın bakarım ama dermi m3,ün fiatı yükseldi diyesizde su fiyatı belli değil mi,m3 olarak yani,ilk okuma-son okuma bak foturaya kaç m3 kullanmışınız belli olurdu
O yavaş ,başka "Yavaş" olmasınTramvay geldi de ben hiç binmedim çok yavaş
Yarını ne bekliyorsun,şimdi bak mübarek, internet elinin altında hemenYarın bakarım ama dermi m3,ün fiatı yükseldi diye
Mansur yavaşO yavaş ,başka "Yavaş" olmasın
Hem de çooookEmmi sizin kuşak Tehlikeli (Baby_boomers)
Sizden sonra milenyum sonra biz geliyoruz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çocuğunkine baktım 243,250 normal fiat 68tl tüm giderleri koyduğunda 107 tl,ye çıkmış abi bu neya 40tl 40 güne kırkliraYarını ne bekliyorsun,şimdi bak mübarek, internet elinin altında hemen
Bizim aidatla beraber 300 TL ,bu gün ödedim ,aidat 100 bu aradaçocuğunkine baktım 243,250 normal fiat 68tl tüm giderleri koyduğunda 107 tl,ye çıkmış abi bu neya 40tl 40 güne kırklira