slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Evet işte bu YUMURTA. Hem de 3 YUMURTA. Eh işte Emmi' nin dediği gibi parayla imanın kimde olduğu...Bu yumurta ama senin limon tarifi güzel
Yumurta bulamazsan limon ye
Evet işte bu YUMURTA. Hem de 3 YUMURTA. Eh işte Emmi' nin dediği gibi parayla imanın kimde olduğu...Bu yumurta ama senin limon tarifi güzel
Yumurta bulamazsan limon ye
Çok şükür. Ben dün ve bugün bayağı yüklendim. Zaten limonlar bir sayfa doldurdu. Üstüne kendi baharat karışım çayımdan iki fincan içince bayağı rahatladım. Üstünüzden tez vakte ırak olsun. Geçmiş olsun.Teşekkürler sağol bugün daha iyiyim biraz öksürük kaldı oda inşallah yarın daha iyi olur
Havalar bu sene ısınmıyor kapalı serin yağmurlu hastalık havası var.Çok şükür. Ben dün ve bugün bayağı yüklendim. Zaten limonlar bir sayfa doldurdu. Üstüne kendi baharat karışım çayımdan iki fincan içince bayağı rahatladım. Üstünüzden tez vakte ırak olsun. Geçmiş olsun.
Sizede çok geçmiş olsun rabbim sifanizi versin insallahÇok şükür. Ben dün ve bugün bayağı yüklendim. Zaten limonlar bir sayfa doldurdu. Üstüne kendi baharat karışım çayımdan iki fincan içince bayağı rahatladım. Üstünüzden tez vakte ırak olsun. Geçmiş olsun.
Cümlemizle birlikte inşallah.Sizede çok geçmiş olsun rabbim sifanizi versin insallah
Görüşmek üzere, iyi istirahatler.Şimdilik cikiyorum gece tekrar görüşürüz
Ooo, demek limonmuş ,yumurtadan daha pahalı üstelik , demek ki neymiş " para ile imanın kimde olduğu belli olmaz" mış.:( Sayın Emmi. Olay yumurta kısmına kaydı ama onlar 2 adet limonun dilimleri. Zaten yiyecek içecek görseli paylaşmaktan nefret ederim. Çok adı geçti diye paylaşayım dedim pişman oldum. Osmanke hocam tavsiye ederim. Resmen doping gibi oluyor.
Hep senden oldu @TC Yıldırım .
Aleyküm selam Osman abi. Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Daha iyisindir umarım.
Aleyküm selam Osman abi. Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Daha iyisindir umarım.
unforgotten teşekkür ederim allah razı olsun hepinizdenSevgili osmanke dinlendin mi bari,yoksa yine koşturmaca mı