Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu yumurta ama senin limon tarifi güzel
Yumurta bulamazsan limon ye :kiskis
images-499356f10180b96f5.jpg
Evet işte bu YUMURTA. Hem de 3 YUMURTA. Eh işte Emmi' nin dediği gibi parayla imanın kimde olduğu... :haha

Sayın @osmanke üstad. Hoşgeldiniz. Nasıl oldunuz?

Teşekkürler sağol bugün daha iyiyim biraz öksürük kaldı oda inşallah yarın daha iyi olur
Çok şükür. Ben dün ve bugün bayağı yüklendim. Zaten limonlar bir sayfa doldurdu. :haha Üstüne kendi baharat karışım çayımdan iki fincan içince bayağı rahatladım. Üstünüzden tez vakte ırak olsun. Geçmiş olsun.

Çok şükür. Ben dün ve bugün bayağı yüklendim. Zaten limonlar bir sayfa doldurdu. :haha Üstüne kendi baharat karışım çayımdan iki fincan içince bayağı rahatladım. Üstünüzden tez vakte ırak olsun. Geçmiş olsun.
Havalar bu sene ısınmıyor kapalı serin yağmurlu hastalık havası var.

Sizede çok geçmiş olsun rabbim sifanizi versin insallah 🤲 :ok

Şimdilik cikiyorum gece tekrar görüşürüz :bye

:( Sayın Emmi. Olay yumurta kısmına kaydı ama onlar 2 adet limonun dilimleri. Zaten yiyecek içecek görseli paylaşmaktan nefret ederim. Çok adı geçti diye paylaşayım dedim pişman oldum. Osmanke hocam tavsiye ederim. Resmen doping gibi oluyor.

Hep senden oldu @TC Yıldırım . :haha
Ooo, demek limonmuş ,yumurtadan daha pahalı üstelik , demek ki neymiş " para ile imanın kimde olduğu belli olmaz" mış. :ara

Sevgili @osmanke dinlendin mi bari,yoksa yine koşturmaca mı :)

Aleyküm selam Osman abi. Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Daha iyisindir umarım.
Sevgili @osmanke dinlendin mi bari,yoksa yine koşturmaca mı :)
unforgotten teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden:ok
teraspy dostum dinlendim yoksa atlatamazdım böyle 2 günde inan evden bile çıkmadım arayanlara,da perşembe gününe kadar yokum dedim:sopa1:hihi dinlenebilmek için yarın öğlen namaza gittiğimde görürler gene çağırırlar gerçi :ok:bye:bilmiyom

Geri
Üst Alt