Bugünden sonra da kolay kolay kalabalık ortamlarda maskesiz gezmemek lazım, farkında mısınız grip vakaları bile azaldı bu yüzdenEn çok başkalarında kusur görmeyi seviyoruz. Çarşıdan dönen amca herkes dışarda yazık diyor.Sen nerden geliyorsun amca?
Kişisel olarak vicdan sahibi herkes maskesini takması lazım.İllaki virüs bana bulaşır diye değil başkasına bulaştırmamak adına.
böyle devam ederse çözüm üretilmezse maske kalıcı olabilir maske alışkanlık yapabilir korona bitse bile çoğu kişi psikolojik olarak maske takmaya devam edecek birde psikolojik etkisi olacak bununBugünden sonra da kolay kolay kalabalık ortamlarda maskesiz gezmemek lazım, farkında mısınız grip vakaları bile azaldı bu yüzden
geçmiş olsunMalesef bende bu virüse yakalandım, evde izalasyon sürecindeyiz ailecek, çok şükür benim dışımda diğer aile fertlerinde bir belirti yok. kuru öksürük ve yüksek ateş ile başlayan süreç test sonucumun pozitif çıkması ile başlamış oldu.
Geçmiş olsun.Çevrenizdeki herkes çoktan profesör olmuştur. Ben de yeni atlattım evdeki,işteki kimseye bulaştırmadan.Malesef bende bu virüse yakalandım, evde izalasyon sürecindeyiz ailecek, çok şükür benim dışımda diğer aile fertlerinde bir belirti yok. kuru öksürük ve yüksek ateş ile başlayan süreç test sonucumun pozitif çıkması ile başlamış oldu.
Geçmiş olsun.Malesef bende bu virüse yakalandım, evde izalasyon sürecindeyiz ailecek, çok şükür benim dışımda diğer aile fertlerinde bir belirti yok. kuru öksürük ve yüksek ateş ile başlayan süreç test sonucumun pozitif çıkması ile başlamış oldu.
Öksürük ve yüksek ateş sonrası vakit kaybetmeden test yaptırdım, 14:30 yaptırdığım test için, aynı gün 20:30da ilçe sağlıktan arayıp test sonucunun pozitif olduğu bilgisini aldım. ayrı oda ve wc kullanıyorum, odaya sadece eşim girip çıkıyor, oda maske ve eldiven ile. ilacı test yaptırırken hastanede verdiler, pozitif çıkarsanız kullanacaksınız, negatif çıkarsa geri getirin dediler. haber gelince ilaca başladım hemen. 2. gün yüksek ateş kalmadı, eklem ağrılarıda azaldı. öksürük devam ediyor hala.Geçmiş olsun.Çevrenizdeki herkes çoktan profesör olmuştur. Ben de yeni atlattım evdeki,işteki kimseye bulaştırmadan.
-Bol su,meyve,vitamin
-Odaları ayırmak kimseyle yanyana gelmemek.
-İlaç gelirse için
Çok geçmiş olsun hocamMalesef bende bu virüse yakalandım, evde izalasyon sürecindeyiz ailecek, çok şükür benim dışımda diğer aile fertlerinde bir belirti yok. kuru öksürük ve yüksek ateş ile başlayan süreç test sonucumun pozitif çıkması ile başlamış oldu.
Tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle hocamÖksürük ve yüksek ateş sonrası vakit kaybetmeden test yaptırdım, 14:30 yaptırdığım test için, aynı gün 20:30da ilçe sağlıktan arayıp test sonucunun pozitif olduğu bilgisini aldım. ayrı oda ve wc kullanıyorum, odaya sadece eşim girip çıkıyor, oda maske ve eldiven ile. ilacı test yaptırırken hastanede verdiler, pozitif çıkarsanız kullanacaksınız, negatif çıkarsa geri getirin dediler. haber gelince ilaca başladım hemen. 2. gün yüksek ateş kalmadı, eklem ağrılarıda azaldı. öksürük devam ediyor hala.
Geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutun ?Malesef bende bu virüse yakalandım, evde izalasyon sürecindeyiz ailecek, çok şükür benim dışımda diğer aile fertlerinde bir belirti yok. kuru öksürük ve yüksek ateş ile başlayan süreç test sonucumun pozitif çıkması ile başlamış oldu.
Çok geçmiş olsun, tez zamanda atlatırsınız umarım. Ateş kaç derecelerdeydi ve nereden ölçü alıyordunuz? Her bölgenin farklı ortalaması var. Merak ettim arada bizimde yükselir gibi oluyor.Öksürük ve yüksek ateş sonrası vakit kaybetmeden test yaptırdım, 14:30 yaptırdığım test için, aynı gün 20:30da ilçe sağlıktan arayıp test sonucunun pozitif olduğu bilgisini aldım. ayrı oda ve wc kullanıyorum, odaya sadece eşim girip çıkıyor, oda maske ve eldiven ile. ilacı test yaptırırken hastanede verdiler, pozitif çıkarsanız kullanacaksınız, negatif çıkarsa geri getirin dediler. haber gelince ilaca başladım hemen. 2. gün yüksek ateş kalmadı, eklem ağrılarıda azaldı. öksürük devam ediyor hala.