gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
sonra usb'ye atıp, aleti F8 ile mi açacağız hocam?Sebze çorbası yapılmış... Her şeyden bir tutam at ve kaynat...
sonra usb'ye atıp, aleti F8 ile mi açacağız hocam?Sebze çorbası yapılmış... Her şeyden bir tutam at ve kaynat...
Çok geçmiş olsun ama tam iyileşmeden işe başlamak uzamış covid denen duruma yol açıyor, umarım böyle bir sıkıntı yaşamazsın ?Üstad teşekkür ederim. Bugün iş başı yaptık mecburen. Ağrılar ara ara yokluyor. Uzunca bir süre bitkinlik devam edecek gibi.
Her yerim ağrıyor.Tat,keyif yok.Mecburen idare ediyoruz.İnşallah uzamaz daha fazla.Çok geçmiş olsun ama tam iyileşmeden işe başlamak uzamış covid denen duruma yol açıyor, umarım böyle bir sıkıntı yaşamazsın ?
Son durum nedir değerli kardeşim.?Her yerim ağrıyor.Tat,keyif yok.Mecburen idare ediyoruz.İnşallah uzamaz daha fazla.
Şu aşamada ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Fakat hala nefes ve merdiven inip çıkma performansım çok kötü.Çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum.Bu arada genç ve sağlıklıyım.Son durum nedir değerli kardeşim.?
Çok büyük geçmiş olsun. Bu andız pekmezini bir deneyin eğer diabet probleminiz yada başka bir alerjiniz yoksa.Şu aşamada ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Fakat hala nefes ve merdiven inip çıkma performansım çok kötü.Çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum.Bu arada genç ve sağlıklıyım.
Eşimde koku ve tat hala yok.
Andız pekmezi gerçekten öksürük için çok işe yarıyor. Onun dışında zeytin yaprağı ve dağ kekik çayı çok fayda sağladı.Çok büyük geçmiş olsun. Bu andız pekmezini bir deneyin eğer diabet probleminiz yada başka bir alerjiniz yoksa.
Hakiki bala, zencefil karıştırıp günlük üç dört tatlı kaşığı tüketmek de öksürük için iyi geliyor.Andız pekmezi gerçekten öksürük için çok işe yarıyor. Onun dışında zeytin yaprağı ve dağ kekik çayı çok fayda sağladı.
Herkese geçmiş olsun Allah şifa versin. Maskeler le ilgili bazı iddialar var.
Ben işyerinde mikroskop ile bakayım merak ettim.Bu tür videolar deli saçmasından başka bir şey değil bence.
İşin içinde teknik bir yön olmadan böyle şeylere itibar etmem.Ben işyerinde mikroskop ile bakayım merak ettim.
Mikroskop ile baktim. Paketten açtığım 5 adet maskenin 3 tanesi resimdeki gibi siyah bisiler vardı. İki tanesi temizdi. Artık temiz olanları kullanırım.