Maalesef sonunda covid bizide yakaladı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanko86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstad teşekkür ederim. Bugün iş başı yaptık mecburen. Ağrılar ara ara yokluyor. Uzunca bir süre bitkinlik devam edecek gibi.
Çok geçmiş olsun ama tam iyileşmeden işe başlamak uzamış covid denen duruma yol açıyor, umarım böyle bir sıkıntı yaşamazsın ?

Çok geçmiş olsun ama tam iyileşmeden işe başlamak uzamış covid denen duruma yol açıyor, umarım böyle bir sıkıntı yaşamazsın ?
Her yerim ağrıyor.Tat,keyif yok.Mecburen idare ediyoruz.İnşallah uzamaz daha fazla.

Geçmiş olsun. Bir etkisi kalmadan geçer dilerim ki.

Son durum nedir değerli kardeşim.?
Şu aşamada ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Fakat hala nefes ve merdiven inip çıkma performansım çok kötü.Çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum.Bu arada genç ve sağlıklıyım.
Eşimde koku ve tat hala yok.

Şu aşamada ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Fakat hala nefes ve merdiven inip çıkma performansım çok kötü.Çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum.Bu arada genç ve sağlıklıyım.
Eşimde koku ve tat hala yok.
Çok büyük geçmiş olsun. Bu andız pekmezini bir deneyin eğer diabet probleminiz yada başka bir alerjiniz yoksa.

Çok büyük geçmiş olsun. Bu andız pekmezini bir deneyin eğer diabet probleminiz yada başka bir alerjiniz yoksa.
Andız pekmezi gerçekten öksürük için çok işe yarıyor. Onun dışında zeytin yaprağı ve dağ kekik çayı çok fayda sağladı.

Andız pekmezi gerçekten öksürük için çok işe yarıyor. Onun dışında zeytin yaprağı ve dağ kekik çayı çok fayda sağladı.
Hakiki bala, zencefil karıştırıp günlük üç dört tatlı kaşığı tüketmek de öksürük için iyi geliyor.

Herkese geçmiş olsun Allah şifa versin. Maskeler le ilgili bazı iddialar var.

Bu tür videolar deli saçmasından başka bir şey değil bence.
Ben işyerinde mikroskop ile bakayım merak ettim.

m188afa6940f98736a.jpg

Mikroskop ile baktim. Paketten açtığım 5 adet maskenin 3 tanesi resimdeki gibi siyah bisiler vardı. İki tanesi temizdi. Artık temiz olanları kullanırım.

Son düzenleme:
Ben işyerinde mikroskop ile bakayım merak ettim.

m188afa6940f98736a.jpg

Mikroskop ile baktim. Paketten açtığım 5 adet maskenin 3 tanesi resimdeki gibi siyah bisiler vardı. İki tanesi temizdi. Artık temiz olanları kullanırım.
İşin içinde teknik bir yön olmadan böyle şeylere itibar etmem.
Şu fotoğraf için bile sorulması gereken tonla soru var.

Tabi maske takmakta bu kadar direndikçe vakaların düşmemesi normal benim açımdan.

mikroskopla bakarsak incelersek herşeyi ekmek dahi yemez hale geliriz çıplak gözle göremediğimiz o kadar çok mikroorganizma börtü böcek vs herşeyde heryerde var ☺️

Geri
Üst Alt