Müracaat THH
en sevdiğimMüracaat THH![]()
ramazan dolayı yavaş ilerliyor herhaldeharbiden 10 gün olmuş![]()
Araya bayram girdiği için için işleyiş uzayacaktır. Ücret değişimiyle kasa değiştirmeyi aklından bile geçirme.Sota baktım hala thh bir işlem yapmıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şikayetvar dan şikayet oluşturdum
böyle bir şey yazmışlar
Yapılan test ve kontroller sonucunda, üründe herhangi bir donanımsal soruna rastlanmamıştır. Cihaz tüm fonksiyonlarını düzgün bir şekilde yerine getirmektedir.Ürün üzerindeki renk solması; yoğun kullanım, kimyasal temizlik ürünlerinin kullanımı gibi dış etkenlere bağlı olarak gelişmiş olup, cihazın işlevselliğini etkilememektedir. Bu nedenle, kasa değişimi talebiniz ancak ücretli olarak karşılanabilmektedir.
bende aşağıdakini yazdım
Cihazın işlevselliğinin en temel şeyi Elle tutmak değil mi?
Madem ücretli bir değişim hakkı var göndermeden önce neden bunun bilgisi verilmedi?
Ve ne kadar bir ücretten bahsediyoruz?
Araya bayram girdiği için için işleyiş uzayacaktır. Ücret değişimiyle kasa değiştirmeyi aklından bile geçirme.
thh kazanırsan zaten sorun fakat ücretli değişim yaptırırsan yeni kasa da aynı problemi yaşayacağını düşünüyorum.neden kasa olmaz mı :/ zaten her halükarda thh yi bekleyeceğim.
firma bu savunmayı kesn thhyede yapacaktır.
thh kazanırsan zaten sorun fakat ücretli değişim yaptırırsan yeni kasa da aynı problemi yaşayacağını düşünüyorum.