Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,901
bence kendileri için özel üretim yaptırıyorlar. Eş değer switch bulamamıştım.Switch'i hazır mı alıyorlar, kendileri mi tasarlıyor bilmiyorum ama üreticide kesinlikle bir sıkıntı var.
bence kendileri için özel üretim yaptırıyorlar. Eş değer switch bulamamıştım.Switch'i hazır mı alıyorlar, kendileri mi tasarlıyor bilmiyorum ama üreticide kesinlikle bir sıkıntı var.
Bu switch arızası meselesi tüm dünyada mevcut.bence kendileri için özel üretim yaptırıyorlar. Eş değer switch bulamamıştım.
Klasik Logitech diyorum.
Ürünü kullanmadım ama, ya bizim ülkemize gönderilenler böyle ya da tüm dünyada sattıkları ürünler böyle.
Planlı eskitme var gibi hissettiriyor.
Kimyasal konusuna gelecek olursak, dezenfektan veya kolonya da buna neden olmuş olabilir.
Logitech RMA konusunda iyi gibi bence şansınızı deneyin.
Genel merkeziyle iletişime geçin derim.
Konu dışı: Tıpa tıp aynısı bendeki ama markası silik 510![]()
![]()
![]()
Logitech M510 modeli, 6 senelik. Sol tuş üstünde bi tane kılcal çizik var harici sorunsuz, pili yoğun kullanımda bile 8-9 ay gidiyor. Neredeyse her gün kullanılmıştır. Oyun da oynayan birisiyim gecikme sorunu oluşmadı hiç. Bozulsa bi üstü var mı diye bakarım yoksa yine bunu alırım. Hatta param olsa bi tane çeyizlik atasım da var yani![]()
1 ay önce filan orta tekerleğin basma tuşu (yeni sekme açmaya yarayan tuş) ıslak mendille sildikten sonra basmamaya başladı, onun yerine tekerleği sağa sola yatırınca çalışan tuşlarını orta tuş yaptım uygulamasından kullanıyorum, ıslak silmeden kaynaklı olabilir diye hiç ilişmedim, şuan çalışıyor ama elim sağa yatırmaya alıştı hem daha kolay tak tak ses de yapmıyorKonu dışı: Tıpa tıp aynısı bendeki ama markası silik 510sadece tekerlek siviç değiştirdim o kadar,yılını hatırlamıyorum bile ,1.5 volt pille çalışıyor yakında şarjlı lipo takmayı düşünüyorum
![]()
içini açıp kontak spreyle tekerlek altını butonu temizle belki kurtarabilirsin.1 ay önce filan orta tekerleğin basma tuşu (yeni sekme açmaya yarayan tuş) ıslak mendille sildikten sonra basmamaya başladı, onun yerine tekerleği sağa sola yatırınca çalışan tuşlarını orta tuş yaptım uygulamasından kullanıyorum, ıslak silmeden kaynaklı olabilir diye hiç ilişmedim, şuan çalışıyor ama elim sağa yatırmaya alıştı hem daha kolay tak tak ses de yapmıyor![]()
elimden gelmeyeceginden degil de valla hiç uğraşasım yokiçini açıp kontak spreyle tekerlek altını butonu temizle belki kurtarabilirsin.
son 6 aydır bende de bir mızmızlanma vardı çok şükür kırdım.elimden gelmeyeceginden degil de valla hiç uğraşasım yok![]()
benimki de düzelmiş, dönemlik arınmaya girmiş olabilirson 6 aydır bende de bir mızmızlanma vardı çok şükür kırdım.
Kargo hikayesinden erinmesem ben de benşmkini gönderecem ama gitti geldi bi 3oo kaadımı alırlar, yapılamayacak gibi ise bi o kadar da arıza tespitine yapıştırırlar...bugün gönderdim servise bakalım ne olacak burdan güncelleme yaparım![]()
garanti yok mu? sıkıntı ne?Kargo hikayesinden erinmesem ben de benşmkini gönderecem ama gitti geldi bi 3oo kaadımı alırlar, yapılamayacak gibi ise bi o kadar da arıza tespitine yapıştırırlar...
Kargo hikayesinden erinmesem ben de benşmkini gönderecem ama gitti geldi bi 3oo kaadımı alırlar, yapılamayacak gibi ise bi o kadar da arıza tespitine yapıştırırlar...
ilk gönderide resimleri paylaştım sağ ve sol tuşlar kaygan bir yüzey oluştu.garanti yok mu? sıkıntı ne?