Logitech Mx master 3s tuş silinme

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
475
Klasik Logitech diyorum.
Ürünü kullanmadım ama, ya bizim ülkemize gönderilenler böyle ya da tüm dünyada sattıkları ürünler böyle.
Planlı eskitme var gibi hissettiriyor.

Kimyasal konusuna gelecek olursak, dezenfektan veya kolonya da buna neden olmuş olabilir.
Logitech RMA konusunda iyi gibi bence şansınızı deneyin.
Genel merkeziyle iletişime geçin derim.

logitech in bir tane servisi "penta" bakalım ordan şansımı deneyeceğim :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
20250209_140557.jpg
20250209_140604.jpg
20250209_140609.jpg

Logitech M510 modeli, 6 senelik. Sol tuş üstünde bi tane kılcal çizik var harici sorunsuz, pili yoğun kullanımda bile 8-9 ay gidiyor. Neredeyse her gün kullanılmıştır. Oyun da oynayan birisiyim gecikme sorunu oluşmadı hiç. Bozulsa bi üstü var mı diye bakarım yoksa yine bunu alırım. Hatta param olsa bi tane çeyizlik atasım da var yani :)
Konu dışı: Tıpa tıp aynısı bendeki ama markası silik 510 :) sadece tekerlek siviç değiştirdim o kadar,yılını hatırlamıyorum bile ,1.5 volt pille çalışıyor yakında şarjlı lipo takmayı düşünüyorum :)

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
709
Konu dışı: Tıpa tıp aynısı bendeki ama markası silik 510 :) sadece tekerlek siviç değiştirdim o kadar,yılını hatırlamıyorum bile ,1.5 volt pille çalışıyor yakında şarjlı lipo takmayı düşünüyorum :)
1 ay önce filan orta tekerleğin basma tuşu (yeni sekme açmaya yarayan tuş) ıslak mendille sildikten sonra basmamaya başladı, onun yerine tekerleği sağa sola yatırınca çalışan tuşlarını orta tuş yaptım uygulamasından kullanıyorum, ıslak silmeden kaynaklı olabilir diye hiç ilişmedim, şuan çalışıyor ama elim sağa yatırmaya alıştı hem daha kolay tak tak ses de yapmıyor :hihi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
1 ay önce filan orta tekerleğin basma tuşu (yeni sekme açmaya yarayan tuş) ıslak mendille sildikten sonra basmamaya başladı, onun yerine tekerleği sağa sola yatırınca çalışan tuşlarını orta tuş yaptım uygulamasından kullanıyorum, ıslak silmeden kaynaklı olabilir diye hiç ilişmedim, şuan çalışıyor ama elim sağa yatırmaya alıştı hem daha kolay tak tak ses de yapmıyor :hihi
içini açıp kontak spreyle tekerlek altını butonu temizle belki kurtarabilirsin.

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
475
Geri
Üst Alt