Logitech Mx master 3s tuş silinme

ridw0n Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
496
// güncelleme

Servise girdi bakalım.

pentaa.jpg

ridw0n Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
496
Sota Sota ÜMRANİYE İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ baya yavaş ilerliyor daha savunmayı isteyemediler :)

Eyüpsultan çok hızlıydı sabahında istemişti :/

ridw0n Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
496
Sota Sota baktım hala thh bir işlem yapmıyor

şikayetvar dan şikayet oluşturdum

böyle bir şey yazmışlar :)
Yapılan test ve kontroller sonucunda, üründe herhangi bir donanımsal soruna rastlanmamıştır. Cihaz tüm fonksiyonlarını düzgün bir şekilde yerine getirmektedir.Ürün üzerindeki renk solması; yoğun kullanım, kimyasal temizlik ürünlerinin kullanımı gibi dış etkenlere bağlı olarak gelişmiş olup, cihazın işlevselliğini etkilememektedir. Bu nedenle, kasa değişimi talebiniz ancak ücretli olarak karşılanabilmektedir.

bende aşağıdakini yazdım

Cihazın işlevselliğinin en temel şeyi Elle tutmak değil mi?
Madem ücretli bir değişim hakkı var göndermeden önce neden bunun bilgisi verilmedi?
Ve ne kadar bir ücretten bahsediyoruz?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,581
Sota Sota baktım hala thh bir işlem yapmıyor

şikayetvar dan şikayet oluşturdum

böyle bir şey yazmışlar :)
Yapılan test ve kontroller sonucunda, üründe herhangi bir donanımsal soruna rastlanmamıştır. Cihaz tüm fonksiyonlarını düzgün bir şekilde yerine getirmektedir.Ürün üzerindeki renk solması; yoğun kullanım, kimyasal temizlik ürünlerinin kullanımı gibi dış etkenlere bağlı olarak gelişmiş olup, cihazın işlevselliğini etkilememektedir. Bu nedenle, kasa değişimi talebiniz ancak ücretli olarak karşılanabilmektedir.

bende aşağıdakini yazdım

Cihazın işlevselliğinin en temel şeyi Elle tutmak değil mi?
Madem ücretli bir değişim hakkı var göndermeden önce neden bunun bilgisi verilmedi?
Ve ne kadar bir ücretten bahsediyoruz?
Araya bayram girdiği için için işleyiş uzayacaktır. Ücret değişimiyle kasa değiştirmeyi aklından bile geçirme.

ridw0n Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
496
thh kazanırsan zaten sorun fakat ücretli değişim yaptırırsan yeni kasa da aynı problemi yaşayacağını düşünüyorum.

mail atmışlar bana 1.820,00 TL KDV DAHİL kasa değişim ücreti :)

cevap vermedim ahh şu thh bir savunmayı istese.

Geri
Üst Alt