Logitech Mx master 3s tuş silinme

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,860
Sota Sota bu şaka herhalde :) istanbul/ataşehir diyor ama ben başvuruyu ümraniye olarak yaptım ne yapıcam şimdi :/

sakami2.jpg

sakami.jpg

sakami3.jpg
Vallahi rezillik işlerine geldikleri şekilde davranıyorlar. İkamet nedeniyle yetkisizlik kararı verilmiş. Aynı evrak, dilekçeyle ikamet ettiğin ilçe hakem heyetini seçerek tekrar işlemi başlat.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,860
ben istanbulda oturmuyorum ama firma istanbulda diye oranın heyetini seçmiştim onlarda saçmalamışlar :( birde kararı 24 nisan da vermişler
samsungu kumanda için istanbul heyetini seçmiştim olmuştu.
aynen senin işin hızlansın diye istanbul'u seçmiştik sorunsuz karar bağlanmıştı şimdi yetkisizlik vermişler.

ridw0n Çevrimdışı

ridw0n 

Süper Üye
8 Ağu 2022
504
Sota Sota Umut Barış Umut Barış

bunları denetleyen kurum yok herhalde mecbur bu sefer oturduğum ilçedeki yere başvuru yapacağım garanti bitmeden.

hatta başvuru yaparken istediğimi seçtiriyor ekran görüntüsü almıştım.

Screenshot_18.jpg

aynen senin işin hızlansın diye istanbul'u seçmiştik sorunsuz karar bağlanmıştı şimdi yetkisizlik vermişler.

yetkisizlikde saçma ama başvuru ümraniye heyeti kararı veren ümraniye heyeti ama açıklama istanbul/ataşehir yazıyor anlamadım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,860
Sota Sota Umut Barış Umut Barış

bunları denetleyen kurum yok herhalde mecbur bu sefer oturduğum ilçedeki yere başvuru yapacağım garanti bitmeden.

hatta başvuru yaparken istediğimi seçtiriyor ekran görüntüsü almıştım.

Screenshot_18.jpg

yetkisizlikde saçma ama başvuru ümraniye heyeti kararı veren ümraniye heyeti ama açıklama istanbul/ataşehir yazıyor anlamadım.
saçmalık başka bir şey değil.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,860
Linkteki konuma mutlaka göz atmışsındır. THH seçimini İstanbul olarak yapmıştık işleyişi hızlandırmak için gerçekten de kısa sürede karara bağlanmıştı.
Demek ki 2022 konulan maddeyi kafalarına göre uyguluyorlar.

ridw0n Çevrimdışı

ridw0n 

Süper Üye
8 Ağu 2022
504
Linkteki konuma mutlaka göz atmışsındır. THH seçimini İstanbul olarak yapmıştık işleyişi hızlandırmak için gerçekten de kısa sürede karara bağlanmıştı.
Demek ki 2022 konulan maddeyi kafalarına göre uyguluyorlar.

başkanım benimkinde biraz baştan savmışlar istanbul ataşehir yazıyor

tüketicinin yerleşim yerinin istanbul/ataşehir olmadığı tüketici işleminin gerçekleştiği yerin de istanbul/ataşehir olmadığı anlaşılmaktadır yazıyor.

ben ümraniye thh ye başvurdum firma adreside ümraniye ataşehir nerden çıktı anlamadım. benim ikametgah adresimde başka bir ilde.

aynı başvuru ümraniye istanbul ve bulunduğum ilin thh sine yapayım mı :) aynı anda

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,860
başkanım benimkinde biraz baştan savmışlar istanbul ataşehir yazıyor

tüketicinin yerleşim yerinin istanbul/ataşehir olmadığı tüketici işleminin gerçekleştiği yerin de istanbul/ataşehir olmadığı anlaşılmaktadır yazıyor.

ben ümraniye thh ye başvurdum firma adreside ümraniye ataşehir nerden çıktı anlamadım. benim ikametgah adresimde başka bir ilde.

aynı başvuru ümraniye istanbul ve bulunduğum ilin thh sine yapayım mı :) aynı anda
ikamet adresini seç. tekrar yetkisizlik verirlerse aklımız oynar.

Geri
Üst Alt