Gidip bir görüşün derim.
ben istanbulda oturmuyorum ama firma istanbulda diye oranın heyetini seçmiştim onlarda saçmalamışlar :( birde kararı 24 nisan da vermişler
samsungu kumanda için istanbul heyetini seçmiştim olmuştu.
Gidip bir görüşün derim.
Vallahi rezillik işlerine geldikleri şekilde davranıyorlar. İkamet nedeniyle yetkisizlik kararı verilmiş. Aynı evrak, dilekçeyle ikamet ettiğin ilçe hakem heyetini seçerek tekrar işlemi başlat.Sota bu şaka herhaldeistanbul/ataşehir diyor ama ben başvuruyu ümraniye olarak yaptım ne yapıcam şimdi :/
![]()
![]()
![]()
aynen senin işin hızlansın diye istanbul'u seçmiştik sorunsuz karar bağlanmıştı şimdi yetkisizlik vermişler.ben istanbulda oturmuyorum ama firma istanbulda diye oranın heyetini seçmiştim onlarda saçmalamışlar :( birde kararı 24 nisan da vermişler
samsungu kumanda için istanbul heyetini seçmiştim olmuştu.
aynen senin işin hızlansın diye istanbul'u seçmiştik sorunsuz karar bağlanmıştı şimdi yetkisizlik vermişler.
saçmalık başka bir şey değil.Sota Umut Barış
bunları denetleyen kurum yok herhalde mecbur bu sefer oturduğum ilçedeki yere başvuru yapacağım garanti bitmeden.
hatta başvuru yaparken istediğimi seçtiriyor ekran görüntüsü almıştım.
![]()
yetkisizlikde saçma ama başvuru ümraniye heyeti kararı veren ümraniye heyeti ama açıklama istanbul/ataşehir yazıyor anlamadım.
saçmalık başka bir şey değil.
gazan mübarek olsun.yeni başvurumu yapayım kendi ilçemden güncellemeleri burdan paylaşırım.
Linkteki konuma mutlaka göz atmışsındır. THH seçimini İstanbul olarak yapmıştık işleyişi hızlandırmak için gerçekten de kısa sürede karara bağlanmıştı.
Demek ki 2022 konulan maddeyi kafalarına göre uyguluyorlar.
Çözüldü - Karaca CookPlus Quick Chef 1001
Ürünü 1 sene kullandıktan sonra mekanik sorun nedeniyle servise teslim ettik. birkaç gün sonra arızanın tamamlandığını belirten sms aldım. Servisten Ürünü teslim alıp eve götürdük Ürün 2 kullanımında tekrardan mekanik arıza verdi. Tekrardan servisin yolunu tuttum. Cihaz serviste 15gün civarı...tavsiyeforumu.com
aynı andaikamet adresini seç. tekrar yetkisizlik verirlerse aklımız oynar.başkanım benimkinde biraz baştan savmışlar istanbul ataşehir yazıyor
tüketicinin yerleşim yerinin istanbul/ataşehir olmadığı tüketici işleminin gerçekleştiği yerin de istanbul/ataşehir olmadığı anlaşılmaktadır yazıyor.
ben ümraniye thh ye başvurdum firma adreside ümraniye ataşehir nerden çıktı anlamadım. benim ikametgah adresimde başka bir ilde.
aynı başvuru ümraniye istanbul ve bulunduğum ilin thh sine yapayım mıaynı anda