Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,592
Bu fiyatı neye göre belirlemişler.! Alt üstü plastik aksam ileri teknoloji cihazı değil.mail atmışlar bana 1.820,00 TL KDV DAHİL kasa değişim ücreti
cevap vermedim ahh şu thh bir savunmayı istese.
Bu fiyatı neye göre belirlemişler.! Alt üstü plastik aksam ileri teknoloji cihazı değil.mail atmışlar bana 1.820,00 TL KDV DAHİL kasa değişim ücreti
cevap vermedim ahh şu thh bir savunmayı istese.
valla üstat bekleyip göreceğiz thh yiBu fiyatı neye göre belirlemişler.! Alt üstü plastik aksam ileri teknoloji cihazı değil.
Çok güzel bilgiler paylaşmışsınız teşekkürler, Logitech alıp da memnun olmayanı pek görmedim, genelde süreç 2-3 tane farklı marka alıp en sonunda logitech alarak sonlanıyor. Bizim konuştuğumuz çoğu ürün pandemi öncelerine dayanıyor her şey gibi bunların kalitesi de düştüyse yazık olur.Genelde standart modellerde OMRON'un paletsiz micro switchlerini kullanıyorlar. Modelden modele farklılık gösteriyor ama oyuncu modellerinin bile bir çoğunda bu microswitchler var. Bunların ömrüeleri 10 milyon click diye geçse de kimi kullanıcılar gerçekten tuşlara çok sert basıyor. Bu durumda bir süre sonra mouse'un kasadaki plastik kısmı zarar görüyor. Ondan sonra tıklamama problemi çıkıyor. Çift klikleme ise genelde micro switch ölünce oluyor.
Bende bir tane Logitech G602 var. 2020'de ikinci el olarak almıştım çift klikleme problemli olarak. Switchini değiştirdim ve hala kullanıyorum iş yerinde. CAD işiyle uğraştığımdan günde minimum 8 saatten fazla çalışıyor ve daha tık demedi. Bir keresinde muhabbet kuşum tekerini yedi ve kasayı değiştirdim.
Kişisel makinemde ise 2010 yılında almış olduğum Microsoft Sidewinder Moouse'um var. Hala sorunsuz çalışıyor.
Teker tuşları ise genelde 4 pinli 6x6 tach switch oluyor. Bir tane de sırf denemek için ikinci elde ölü fiyatına aldığım Razer'ın bir mouse'u var. Onun da orta tuşu ölüydü ama artık değil. Bunlarda da orta pin yüksekliğine dikkat etmek gerekiyor.
başvuru yaptığın ilçede yoğunluk olabilir.![]()
çok şükür bir hareket oldu![]()
sana atılan mail, firma cevabını thh dilekçesine eklemiş miydin.?
Önceki gün facebook Samsung grubunda bir kullanıcının sarj adaptörünün bozulduğunu para iadesi yapılacağını yerine ne alsam diye soru yönettiğini gördüm.Sota nasıl bir gündemmiş başkanım bir sonuca varamadılar
![]()
Önceki gün facebook Samsung grubunda bir kullanıcının sarj adaptörünün bozulduğunu para iadesi yapılacağını yerine ne alsam diye soru yönettiğini gördüm.
ilgili arkadaşa yasal hakkını yazdım. Mailleşme sonrası birkaç saat içinde yeni adaptörün sevkini yaptılar.
Canını sevdiğimin Samsung'u adamı ayıktırmasam mağdur edecektin sana yakışıyor mu
Seçtiğin ilçe kurulunda yoğunluk olma ihtimali yüksek.
Savunma isteyecek bir durumda yok aslında. Üründeki deformasyon, değişim için size verilen cevap belli. Kurul delilere göre karar verecek.samsung uğraştırır ama bir şekilde veriyor
savunma istemeden gündeme aldılar o beni üzdü lehime bir karar çıkar inş bekliyorum bakalım.