LG Makinelerinde Titreşim Motoru Mu Kullanıyor?

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
İp olmasın? :kas

Yalnız, hani makinede problem yoktu? Hani bu titreşim normaldi? Ya müşteri sorunu dile getirdiğinde refleks olarak "normal abi normal" denmesi beni ifrit ediyor.

Üstad yanlış anlama ama ifrit kelimesini kullanma bence. Dilimize pelesenk olmuş ama aslen anlam olarak hiç hoş değil.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Üstad yanlış anlama ama ifrit kelimesini kullanma bence. Dilimize pelesenk olmuş ama aslen anlam olarak hiç hoş değil.

Yok hocam ne demek, sorun değil elbette. Dediğin vaktiyle dilimize yerleşmiş ve deyim halini almış bir söz öbeği bu. Belki eskiden daha farklı algılandığındandır.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Bugün arayan soran olmadığı için ben arayıp sorduğumda aynen şunları söylediler
servis: Sizin makine bugün de gelmez, yarın da gelmez, ondan sonraki gün de gelmez. Hala testleri devam ediyor.
ben: Dün video attınız ben de tamir ettiğinizi düşündüm o yüzden aradım kusura bakmayın, peki o videoda güzel çalışıyordu?
servis: Ben beyaz eşyacımıza vereyim sizi
ben: abi merhaba, dün video atmıştın o yüzden aradım, müsaitsen neyini değiştirdin diye sorayım dedim.
b. eşyacı: Kardeşim senin makinenin içindeki o kablo sesini kestim, yerinden kurtulmuştu hallettim. Ama ben sana açık konuşayım dün videoda gördüğün gibi ben bi sarsıntı hissetmedim. Ama bugün çalıştırdım ayağı az dengesiz olunca direk sarsıntılar başlıyor. Senin için rahat etsin diye amortisör siparişi vereceğim yine de. En geç haftaya cumaya eline ulaşır. Yeni makineler çok hassas.
ben: Değiştirin, ben istiyorum.
b. eşyacı: Dediğim gibi için rahat olsun diye yapacağım, hafta içi gelir amortisörler, değiştirir getiririm.

Yani arkadaşlar, ilk 4-5 ay önce bu sebepten arıza kaydımı oluşturdum. Oluştururken de amortisör takımı getirsinler diye belirttim. Kadın not etti. İlkinde ayağını iyi ayarlayın deyip gelmedi. İkincide Ordu Japon Elektronikten gelen arkadaşlar bana elimizde yedek parça yok sipariş ile geliyor dedi. Dün videodaki hali bana tamir yapılmış gibi geldi (makinemi tanıyorsam eğer). Ben, bu arkadaşın ben amortisör değişiminde ısrarcı oldukça onun; ben hiç değiştirmedim bu zamana kadar, hiç bozulmuyorlar demesi ile aramızda geçen diyalogların sonucunda, kendisinin de arızalı olduğunu kabul edip değişimini yaptığını ama 12 yaşından beri bu işi yaptığı için, benim ona tek seferde arızayı söylemem onu incitebileceği için ve gurur yapacağı için beni 2-3 gün oyalayarak geri getireceğini düşünüyorum. LG Ordu servisinin çalışanlarını bir gözden geçirmesini düşünüyorum. Yetkili servis edası ile değil de 2. elci gibi tavır takınması beni makineyi onlara emanet ettiğim için pişman etmek üzere ve pandemi döneminde evde 9 güne kadar makinesiz geçireceğimi duyunca sabrım zorlanmakta.
Bu işlemler için ücret ödemiyorsunuz değil mi? Amortisör değişimi vs?

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
621
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hayır keşke onları karıştırsaydım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabiki de hayır. 1 yıllık bilinçli kullanılan makine için 1TL para alamaz kimse kullanıcıdan.
araç konusu yerine buraya yazmışın ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hakikaten aynı konu varken neden böyle bir şey oldu ki? :kiskis
LG makina konusu ama arkadaş aynı konudan devam etmek yerine yeni konular açmış sen uyu :hihi

Amortisör derken makinenin amortisöründen bahsettik ama? :alala
arkaşın farklı konusu var o konu yerine buraya yazmış ☺️
Ekran-Alintisi517ce2c8ebfb0b4c.png
Ekran-Alintisi210bd400dba4e8a69.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
621
Ahahahaha gece gece çok güldürdün Allah da seni güldürsün :sirit :hihi

Üç konu tek konuda birleşirse, konu bütünlüğü sağlanmış olur.
3 ayrı konu açmam saçma olmuş, Forumun işleyişi düzgün olduğu için sürekli 3 konum da gündemde kalıyor. En son 3-4 yıl önce forumlarda takılıyordum ve oralarda bir konuyu bir kere görebiliyorduk bildirim dahi doğru düzgün gelmiyordu eskiden :bilmiyom

Ciddi anlamda foruma kanım ısındı. Düzgün ve bilinçli insanlar yardımcı oluyor. Foruma katkısı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
eee sen araç dedik diye araç amotisörü mü sandın :hihi

araç konusu burda arkadaş konuları karıştırmış biraz oraya yazacağını buraya yazmış sonran düzenlemiş :kiskis

Geri
Üst Alt