Önemli Lcd ve led televizyonlarda görüntü , ses , sinyal sorunları ve çözümleri

Merter Elektronik Destek Çevrimdışı

Merter Elektronik Destek

Kurumsal Üye
13 Mar 2023
62
Sn. U UluMemo Merhaba,

Paylaşmış olduğunuz arıza ile ilgili detaylı destek alabilmeniz için TV Panel Departmanımıza ulaşabilirsiniz.
Eğer ki İstanbul da ikamet ediyorsanız, dilerseniz Firmamıza gelip uzman teknik ekibimize televizyonunuzu incellettirebilirsiniz, size daha uygun bir çözüm sunabilirler.

Tel&WhatsApp: (501) 009 50 52

Size en iyi çözümü sunabilmek için bekliyoruz.

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

ralf34

Yeni Üye
8 Eki 2021
9
merhabalar lg 43uh650v tv sahibiyim. dün öğlen saatlerinde istanbulda gök gürültülü sağnak yağış vardı. elektrik kesilmedi ancak tv nin görüntüsü bir anda karardı, üst sıra led normal parlaklıkta yanerken alt sıra ledler cansız yanıyor gibi gözüküyor. ara sıra görüntü düzeliyor bunun sebebi ne olabilir. daha doğrusu sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım panelle alakalı bir sorun mu, led lerle alakalı bir sorun mu, güç devresi ile alakalı , anakartla mı alakalıdır. (4 sene önce COF tamiri ve komple LEDBAR değişimi yapıldı) düne kadar bu kararma sorunu yoktu

WhatsApp-Image-2025-05-30-at-13.25.01.jpg

Son düzenleme:

Merter Elektronik Destek

Kurumsal Üye
13 Mar 2023
62
merhabalar lg 43uh650v tv sahibiyim. dün öğlen saatlerinde istanbulda gök gürültülü sağnak yağış vardı. elektrik kesilmedi ancak tv nin görüntüsü bir anda karardı, üst sıra led normal parlaklıkta yanerken alt sıra ledler cansız yanıyor gibi gözüküyor. ara sıra görüntü düzeliyor bunun sebebi ne olabilir. daha doğrusu sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım panelle alakalı bir sorun mu, led lerle alakalı bir sorun mu, güç devresi ile alakalı , anakartla mı alakalıdır. (4 sene önce COF tamiri ve komple LEDBAR değişimi yapıldı) düne kadar bu kararma sorunu yoktu

Sn. R ralf34 Merhaba,

Paylaşmış olduğunuz arıza ile ilgili detaylı destek alabilmeniz için TV Panel Departmanımıza ulaşabilirsiniz.
Anladığım kadarıyla İstanbul'da ikamet ediyorsunuz. Eğer ki zamanınız var ise, firmamıza gelerek uzman teknik ekibimize televizyonunuzu inceletebilirsiniz. Size daha uygun bir çözüm sunabilirler.

Adres: Tevfik Bey Mah. Dr. Ali Demir Cd. No:51 Kat:2 Kobi İş Merkezi

R Çevrimdışı

ralf34

Yeni Üye
8 Eki 2021
9
Sn. R ralf34 Merhaba,

Anladığım kadarıyla İstanbul'da ikamet ediyorsunuz. Eğer ki zamanınız var ise, firmamıza gelerek uzman teknik ekibimize televizyonunuzu inceletebilirsiniz. Size daha uygun bir çözüm sunabilirler.

Adres: Tevfik Bey Mah. Dr. Ali Demir Cd. No:51 Kat:2 Kobi İş Merkezi

whatsaptan yazdım cevap gelmedi

lg servise fotografı gösterip arıza ne olabilir diye sordum ledbar arızası gibi gözüküyor dedi. ledbar değişimi fiyatını sordum 5600 tl orjinal, 3500 tl başka markanın dedi. internetten baktım ledbar takımı 450 tl.

Merter Elektronik Destek

Kurumsal Üye
13 Mar 2023
62
whatsaptan yazdım cevap gelmedi

lg servise fotografı gösterip arıza ne olabilir diye sordum ledbar arızası gibi gözüküyor dedi. ledbar değişimi fiyatını sordum 5600 tl orjinal, 3500 tl başka markanın dedi. internetten baktım ledbar takımı 450 tl.
Merhaba R ralf34,

TV Panel Departmanındaki arkadaşlarımız yoğunluk sebebiyle cevap verememiş olabilirler.
Bugün en kısa süre içerisinde size geri dönüş sağlayacaklardır.

B Çevrimdışı

Byseus

Yeni Üye
13 Eki 2020
34
36
Merhabalar NeXT Webos tkgs destekli cihazımda tüm kanallar normal TRT 1 HD bozulma yapıyor puzzle gibi gidip geliyor ekran. Yani sinyal vs olmasa gerek diğerleri çok iyi gösteriyor. Frekans olsa otomatik yapıyor olmalı. Anlamadım çok. Hatta geçen şampiyonlar ligi finali bu görüntüye döndü ilk 10-15 dk çok iyi sonra ufak ufak gitti.

A9405B33-95E3-404B-AAC7-4D9F8414779604b9f3cf14c180d3.jpg

60.dk yayın tekrar geldi. Ben bu sırada kablo falan değiştirdim ama anlık değişme olmadı kendiliğinden geri gelmiş gibiydi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt