By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,835
Anakart değişimi daha iyi olur.tamiri mümkün mü acaba?
Anakart değişimi daha iyi olur.tamiri mümkün mü acaba?
Sn. R ralf34 Merhaba,merhabalar lg 43uh650v tv sahibiyim. dün öğlen saatlerinde istanbulda gök gürültülü sağnak yağış vardı. elektrik kesilmedi ancak tv nin görüntüsü bir anda karardı, üst sıra led normal parlaklıkta yanerken alt sıra ledler cansız yanıyor gibi gözüküyor. ara sıra görüntü düzeliyor bunun sebebi ne olabilir. daha doğrusu sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım panelle alakalı bir sorun mu, led lerle alakalı bir sorun mu, güç devresi ile alakalı , anakartla mı alakalıdır. (4 sene önce COF tamiri ve komple LEDBAR değişimi yapıldı) düne kadar bu kararma sorunu yoktu
![]()
whatsaptan yazdım cevap gelmediSn. R ralf34 Merhaba,
Paylaşmış olduğunuz arıza ile ilgili detaylı destek alabilmeniz için TV Panel Departmanımıza ulaşabilirsiniz.
Anladığım kadarıyla İstanbul'da ikamet ediyorsunuz. Eğer ki zamanınız var ise, firmamıza gelerek uzman teknik ekibimize televizyonunuzu inceletebilirsiniz. Size daha uygun bir çözüm sunabilirler.
Tel&WhatsApp: (501) 009 50 52
Adres: Tevfik Bey Mah. Dr. Ali Demir Cd. No:51 Kat:2 Kobi İş Merkezi
Size en iyi çözümü sunabilmek için bekliyoruz.
lg servise fotografı gösterip arıza ne olabilir diye sordum ledbar arızası gibi gözüküyor dedi. ledbar değişimi fiyatını sordum 5600 tl orjinal, 3500 tl başka markanın dedi. internetten baktım ledbar takımı 450 tl.merhabalar lg 43uh650v tv sahibiyim. dün öğlen saatlerinde istanbulda gök gürültülü sağnak yağış vardı. elektrik kesilmedi ancak tv nin görüntüsü bir anda karardı, üst sıra led normal parlaklıkta yanerken alt sıra ledler cansız yanıyor gibi gözüküyor. ara sıra görüntü düzeliyor bunun sebebi ne olabilir. daha doğrusu sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım panelle alakalı bir sorun mu, led lerle alakalı bir sorun mu, güç devresi ile alakalı , anakartla mı alakalıdır. (4 sene önce COF tamiri ve komple LEDBAR değişimi yapıldı) düne kadar bu kararma sorunu yoktu
![]()
Merhaba R ralf34,whatsaptan yazdım cevap gelmedi
lg servise fotografı gösterip arıza ne olabilir diye sordum ledbar arızası gibi gözüküyor dedi. ledbar değişimi fiyatını sordum 5600 tl orjinal, 3500 tl başka markanın dedi. internetten baktım ledbar takımı 450 tl.