By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Led üzerindeki mercek düşmüş yapıştırılabilir veya grup değiştirilebilir.Merhabalar bende LG 40MB27HM-P model tv var ekranın ortasında beyaz bir daire oluştu bu ne arızası olabilir?
Led üzerindeki mercek düşmüş yapıştırılabilir veya grup değiştirilebilir.Merhabalar bende LG 40MB27HM-P model tv var ekranın ortasında beyaz bir daire oluştu bu ne arızası olabilir?
besleme kartıda değiştirdim gene aynıArızalı parçalarım bir çoğunda gözle görünür yanık olmaz.
Ledler arızalı ise besleme kartı led bölümü anında korumaya geçer çıkışta voltaj göremezsiniz varsa da az voltaj vardır. Ledlerin sağlamlığından emin olmanız gerekir.
2.el anakart almıştım oda bozuk çıktı ledlere 10 volt gönderiyor 80 volt olması gerek hangi elektronik bileşenleri kontrol etmem gerek
normalde barlar 4 type A 1 type c oluyor bana 5 tane type a yolladılar ikisi aynı dediler ondan kaynaklı olabilirmiLedler arızalı ise besleme kartı led bölümü anında korumaya geçer çıkışta voltaj göremezsiniz varsa da az voltaj vardır. Ledlerin sağlamlığından emin olmanız gerekir.
Yansıtıcı tabakadaki led delikleri karşılıyorsa sorun olmaz. Ledlerin takıldığı küçük kartta led soket yuvalarında aşınma var mı onu kontrol edin. Aşınma varsa volt iletimi gerçekleşmeyeceği için besleme kartı yine korumaya geçer.normalde barlar 4 type A 1 type c oluyor bana 5 tane type a yolladılar ikisi aynı dediler ondan kaynaklı olabilirmi
Ledlerin takıldığı küçük kartta sorun var sanırım ondanda aradım bulamadım hiç biryerdeYansıtıcı tabakadaki led delikleri karşılıyorsa sorun olmaz. Ledlerin takıldığı küçük kartta led soket yuvalarında aşınma var mı onu kontrol edin. Aşınma varsa volt iletimi gerçekleşmeyeceği için besleme kartı yine korumaya geçer.
Kart ile led soketine kablo lehimlenerek bypass yapılabilir.Ledlerin takıldığı küçük kartta sorun var sanırım ondanda aradım bulamadım hiç biryerde