slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Led Barlar arıza başlangıcında aynen anlattığınız problemleri yaşatır. Ancak söz konusu durumun powercard nedeniyle olması ihtimali de mevcuttur. Bundan dolayı yetkili serviste müdahale powercard değişimini de içerebilir.Merhaba , Vestel üretimi hi level 55uhl960 televizyonum var. 3 yıl oldu alalı , burdaki konulardan tavsiye alarak almıştım.
Yeni eve taşındım, buraya taşındıktan sonra bir iki hafta önce TV yi açınca ses geldi ama görüntü gelmedi. Sonra bir kaç kez kapatıp açınca düzeldi. 1 hafta sonra tekrar yine yaptı yine aynı şekilde düzeldi. Sonra yine arada bir yaptı ama düzeldi aç kapa yaparak. En son 2 gün önce yine aynısı oldu ama aç kapa yapsak da düzelmiyor. İlk sayfada videosu olan LED bar sorunu sanırım. Flaş ile yakından bakınca görüntü var.
Konu ile alakalı bir kaç sorum olacak
-LED bar dışında başka bir problem olma olasılığı var mıdır ?
Servis bu arızayı yapıyorsa ortalama bir fiyat bilginiz var mıdır ? Servisten çekiniyorum biraz , biliyorsunuz ki çok ahlaklı kişiler çalışmıyor her yerde. LED bar sorunun yanına başka şeyler ekleyip fahiş fiyatlar soyleyebiliyorlar
Ayrıca piyasa da ki TV tamircileri ne kadara yapıyordur.
Yol gostermeniz konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Yetkili serviste yaptıracağınız müdahale, yapılan işlemle ilgili garantiyi de içerir. Ayrıca orijinal parça temini ile gerçekleşir. Bu kriterleri dikkate alarak araştırma yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız.
Naçizane Samurai üstadın da belirttiği gibi uzman olmayarak. ;)